Opel - Corsa Color Издание

Најдете го вашиот Opel дилер

Пополнете едно од полињата подолу:

CORSA COLOR EDITION.

Која боја ви се допаѓа?


Внесете боја на улиците! Новата Corsa Color е комбинација на црн кров со висок сјај и избор од шест одлични бои на внатрешност.


И двете варијанти, со 3 и со 5 врати доаѓаат со големи црни 17 инчни тркала од лесна легура, затемнети задни светла, затемнета решетка и хромирана издувна цевка.