Skip To Content
Празнична понуда
Празничната понуда важи само за возила од лагер и се однесува за сите SUV модели на брендот.
Opel Crossland, Opel Mokka, Opel Grandland.

Нашите нови SUV модели се модерни и ја истакнуваат новата фолозофија на германскиот инжинеринг. Се одликуваат со смел стил, чист и прогресивен надворешен и внатрешен дизајн, каде „помалку“ секогаш значи и „повеќе“. Технолошки напредни, ергономски и комфорни.

 

Информирајте се за оваа празнична понуда. Направете тест возење и добијте ги сите информации во врска со моделот кој го посакувате.

Ве очекуваме во продажните салони на Opel.
Количините се ограничени!