Понуди и Услуги

ПОНУДИ И УСЛУГИ.

Независно дали сакате да земете комби на лизинг, да го отплаќате вашиот автомобил или да управувате со цела флота, овде ќе најдете одлични понуди и решенија од Opel.
АКТУЕЛНИ ПОНУДИ
Откријте ги специјалните модели на Opel и проверете ги најновите понуди на автомобили, комерцијални возила, додатоци и услуги. 
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПЛАЌАЊЕ И ЛИЗИНГ
Постои повеќе од еден начин да се купи автомобил. Дознајте за најдобрите решенија за плаќање и лизинг. 
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
OPEL IDS
Дознајте за дипломатските, меѓународни и воени продажби на Opel. Погледете ги нашите посебни услови и услуги. 
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ