Opel - Индекс на Искуство со сопственост

СОПСТВЕНИЦИ.

Ако поседувате Opel, вашето задоволство е нашиот примарен приоритет: Овде ќе најдете севкупни информации за гаранциите, помош, услуги за одржување како и упатства за сегашните и претходните модели, пристап до каталогот за додатоци и детали за програми за рециклирање и откуп на возилото на крајот од неговиот животен век. 

 

Opel - Искуство со сопственост

Искуство со сопственост

Што ќе се случи откако ќе го однесете вашиот нов Opel дома? Дознајте за сервисирање, одржување и дополнителни информации. 

Повеќе
Opel - Упатства за употреба

Opel Упатства за употреба

Најдете упатства за Opel, информации за масло, детали за интервали на сервисирање и дополнителни информации. Повеќе
Opel - Гаранција

Opel Гаранција

Гаранцијата на вашето ново Opel возило ја покажува нашата посветеност кон безгрижно возење.

Повеќе
Opel - Оригинални додатоци

Opel додатоци

Посетете го најдоброто електронско место за информации за оригинални Opel Додатоци. Ние имаме огромен избор на оригинални додатоци за Opel и постојано ја дополнуваме понудата со нови производи. 

Повеќе
Opel - Одржување

Opel Одржување

Грижете се за вашиот автомобили и тој ќе се грижи за вас - особено кога ќе дојде време да го продадете.

Повеќе
Opel - Рециклирање

Програми за рециклирање

Почнувајќи од Јануари 2007 година, сосптвенивите на автомобили Opel може да ги вратат во некој од договорните партнери на Opel за откуп на возилото, на крајот од животниот век на автомобилот.

Повеќе