Сервис на Opel - Каросерија и бои

Најдете го вашиот Opel дилер

Пополнете едно од полињата подолу:

КАРОСЕРИЈА И БОИ.

Од мали гребнатини до големи барања за исплата на осигурување

Одржувајте го вашиот Opel како нов со помош на експертите: вашиот овластен сервисер на Opel има посветени алатки и знаење за да се осигури дека вашето возило е вратено во состојбата пред незгодата користејќи најнова технологија за поправка и оригинални делови на Opel.

Само со користење на оригиналните делови на Opel, монтирани од нашите целосно квалификувани техничари, може да се осигурате дека гаранцијата на вашето возило совршено се одржува, со што ќе можете да бидете спокојни и да направите квалитетна поправка.

Ценовник со фер цени

Вашиот овластен сервисер на Opel може да ви понуди конкурентни цени за следниве сервиси:

  • Отстранување на гребнатини и вдлабнатини
  • Поправки/замена на ветробранското стакло
  • Третман за заштита од корозија
  • Поправки на штети од осигурани незгоди
  • Козметички поправки

 

Јавете се за бесплатно оформување цена без никаква обврска за вас. Сето тоа е дел од услугата на вашиот овластен сервисер на Opel.