Претходно
  • Opel | Repairs - Smart Repair

    ПАМЕТНА ПОПРАВКА OPEL.

    Камчиња, град, гребнатини и мали вдлабнатини - да, мали, но иритирачки оштетувања, но добрата вест е дека можете да му го вратите добриот изглед на вашиот Opel. Паметната поправка на Opel е нашиот брз, рентабилен и едноставен начин за фиксни мали штети.

Следно

Најдете го вашиот Opel дилер

Пополнете едно од полињата подолу:

ЕДНОСТАВНИОТ НАЧИН ДА ГО ПОПРАВИТЕ ВАШИОТ АВТОМОБИЛ.

  • Брзо затоа што Паметната поправка го намалува времето поправка на ветробранското стакло во сервис, бојата на каросеријата или тапацирот.
  • Решенијата за рентабилност се важни за вас и нас! Затоа во Opel секогаш се обидуваме да ги поправиме малите оштетувања, наместо да ги заменуваме деловите. Ова заштедува пари и време.
  • Едноставно е затоа што така сакаме да биде. Сѐ што треба да направите е да закажете состанок со еден од нашите дилери за Паметна поправка. Ние ќе се погрижиме за останатото!
Enlarge

Поправка на стакло

Камчињата во ватробранското стакло на вашето возило ви го оттргнуваат вниманието и не изгледаат добро. Во многу случаи, ветробранското стакло може да се поправи, наместо да се замени, што значи дека ова е ефикасен начин за заштеда на пари. Паметната поправка на Opel лесно може да ги поправи овие штети, па можете да се вратите на патот и да се чувствувате безбедно - и да изгледате добро!


Enlarge

Поправка на гребнатини

Малите оштетувања на каросеријата на возилото, гребнатини при паркирање на автомобилот - понекогаш се реалност. Но, благодарение на нашата иновативна техника за боење со прскање, брзо можеме да поправиме поголеми места на оштетена боја на каросеријата. Локализираната поправка на боја е флексибилна, заштедува време и е рентабилна.


Enlarge

Поправка на тапацир

Со Паметната поправка на Opel, ние ќе ги обновиме дури и текстурите на површината на вашиот Opel до речиси оригинална состојба. Кинењето и дупките во ткаенината и велурот може да се затворат брзо. Можете да заштедите пари и време кога оштетените делови се поправаат наместо да се заменат.


Enlarge

Поправка на кожа и пластика

Идентичната реставрација е многу важна кај Opel. Затоа нашата Паметна поправка го враќа оригиналниот изглед на површините. Системот за мешање на боите обезбедува најдобра можна репродукција на боите. Оштетената табла, облогата на вратите, средишните конзоли и кожните облоги може да се обноват за ваше задоволство.Enlarge

Отстранување вдлабнатини без употреба на боја

Во Opel не можеме да го предвидиме времето. Понекогаш врне град, понекогаш не. Но, ние можеме да обезбедиме отстранување мали вдлабнатини - како што се штети од град - од каросеријата на вашето возило без воопшто да нанесуваме боја на вашиот автомобил.


Enlarge

Поправка на пластични делови

Малите оштетувања, како што се пукнатини на пластичните делови на автомобилот, може да се поправат без нивно заменување, со што ќе ви овозможиме економично решение. Кога станува збор за стабилност, функција и изглед, професионално поправените пластични делови се многу слични со нови делови.