Сервис на Opel - Сервис на стакла

Најдете го вашиот Opel дилер

Пополнете едно од полињата подолу:

СЕРВИС НА СТАКЛА.

Сервис на стакла – Стручен сервис на стакла по пристапни цени

Стручен сервис на стакла по пристапни цени

Не е потребно многу за да се уништи ветробранското стакло – мало камче понекогаш може да предизвика голема штета. Но, во денешно време, благодарение на развојот на модерното ламинирано стакло, не мора секогаш да се заменува пукнатото ветробранско стакло. Често може да се поправи со специјални смоли за дел од цената за замена на целото стакло.


Во зависност од видот на оштетувањето и колку е старо, ефективна поправка може да се спроведе во многу случаи без да се замени ветробранското стакло. Добијте експертска поправка на стаклото по пристојни цени од вашиот овластен сервисер на Opel.

Цена со сѐ вклучено

Вашиот овластен сервисер на Opel ви нуди квалитетна поправка од нашите целосно обучени техничари - ова е цена со сѐ вклучено (труд и материјали). Она што го плаќате на крајот зависи од видот на штетата, парчето оштетено стакло и покритието на осигурувањето.

Ве молиме запомнете: Во повеќето случаи осигурувањето на вашето возило ќе ги покрие сите или дел од трошоците за поправка.