BLUEINJECTION - Врвна технологија на Opel за почист дизел со додавање AdBlue®.*

*AdBlue® е регистрирана трговска марка на Verband der Automobilindustrie e.V.

Opel, AdBlue, Passenger Cars

Информации за нашите патнички автомобили

Opel, AdBlue, Vans

Информации за нашите лесни комерцијални возила

Opel, AdBlue, Customer

Веќе имате дизел Opel со BlueInjection?