Контактирајте го Вашиот продавач

Полињата означени со * се задолжителни

 

Со кликнување на копчето „Испрати“, Вие се согласувате Вашите лични податоци да се обработуваат и употребуваат од страните наведени во Изјавата за приватност за споменатите цели и да бидете контактирани преку каналите што сте ги навеле.

 

Би сакал/а да примам понатамошни информации за вашите производи и услуги преку:

и се согласувам на поврзано обработување на податоците, како што е опишано во Изјавата за комуникација.

Close

Изјава за комуникација

Вашите лични податоци се собираат, обработуваат, пренесуваат и се користат од страна на вашиот дилер, Opel Southeast Europe LLC, Adam Opel AG (Риселсхајм, Германија), General Motors Holdings LLC (Мичиген, САД), OnStar Европа, Ltd (Лутон, ОК) за маркетинг, истражување на пазарот и следење на продажните податоци.

 

Ако е потребно, за овие цели, ние исто така може да имаме потреба да ги споделиме овие информации со подружниците и поврзаните компании со General Motors Holdings LLC и продавачите на мало, агентите и добавувачите за горенаведените цели.

 

За овие цели, Вашите лични податоци може да се пренесат и обработуваат надвор од Европската Економска Зона (ЕЕЗ). Ќе ги преземеме сите разумно потребни мерки за да се осигуриме дека со Вашите податоци се постапува безбедно и во согласност со важечките закони.

 

Ве молиме прочитајте ја Политиката за приватност и колачиња за повеќе детали.

Close

Изјава за приватност

 

Вашите лични податоци се собираат, обработуваат, пренесуваат и се користат од страна на Bашиот дилер, Opel Southeast Europe LLC, Adam Opel AG (Риселсхајм, Германија), General Motors Holdings LLC (Мичиген, САД), OnStar Европа, Ltd (Лутон, ГБ) и нарачани или избрани добавувачи, кои го обработуваат Вашето барање(а) или порака(и).

 

Ако е потребно да се исполни или обработи Вашето барање, ние исто така може да имаме потреба да ги споделиме овие информации со која било подружница и филијала на General Motors Holdings LLC и продавачите на мало, агентите и добавувачите за горенаведените цели, каде што податоци може да се обработуваат или користат.

 

За овие цели, Вашите лични податоци може да се пренесат и обработуваат надвор од Европската Економска Зона (ЕЕЗ) од страна на горенаведените страни. Ќе ги преземеме сите разумно потребни мерки за да се осигуриме дека со Вашите податоци се постапува безбедно и во согласност со важечките закони.

 

Ве молиме прочитајте ја Политиката за приватност и колачиња за повеќе детали.