Дополнителна Oпрема

ОТКРИЈТЕ ГИ ДОДАТОЦИТЕ OPEL+ И ОЖИВЕЈТЕ ГО ВАШИОТ OPEL.

OPELСТИЛ

Додатната опрема Opel+ е совршено дизајнирана за да му даде на вашиот автомобил лично негов целосно индивидуален стил.

OPELПАТУВАЊЕ

Вашиот автомобил ќе биде уште попрактичен со додатната опрема Opel+ . Кутиите на покривот и носачите на велосипеди можат да ви го олеснат транспортот и да создадат нов простор во возилото.

OPELБЕЗБЕДНОСТ

Сета додатна опрема Opel+ подложи на строгите безбедносни тестирања на Opel. Специјалната додатна опрема како детално тестираните детски седишта го прават вашиот автомобил уште побезбеден.

OPELУДОБНОСТ И НЕГА

Добрите идеи за практичните додатоци од Opel + ќе ви го направат животот во автомобилот полесен и поудобен, особено за честите возачи. Возењето ќе стане задоволство.

OPELЗАШТИТА

И кога условите ќе се влошат, кога дождот и нечистотијата ќе го нападнат вашиот автомобил, додатната опрема на Opel+ ќе ви помогне да го заштитите вашето возило.

ВЕ МОЛИМЕ ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ.

ОРИГИНАЛНИ ТРКАЛА И ГУМИ НА OPEL
Додајте перформанси и стил на вашиот автомобил со нов комплет на тркала од Opel и бидете сигурни дека совршено ќе се вклопуваат.
 
НАВИГАЦИСКИ МАПИ НА OPEL
Со најновите GPS мапи на Opel во вашиот уред за навигација, вие сте на вистинскиот пат. Обезбедени од страна на HERE.
 
Преземете ги навигациските мапи на Opel тука
OPEL CLASSIC
Центарот на оригинални класични делови на Opel ги има оригиналните делови што ви требаат за најпопуларните класици на Opel.
 
Откријте го Opel Classic