Сервис

СЕРВИС OPEL FLEXCARE

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ЗАШТИТА ЗА ПОЛОВНИ ВОЗИЛА

Бидете подготвени. Уживајте во решенијата на Opel FlexCare, кои ги покриваат следниве елементи:

ВАШАТА БЕЗБЕДНОСТ

Сервисот Opel FlexCare нуди сигурност дека вашето возило се сервисира според планот лиценциран од сервисниот центар на Opel. Можете да избирате помеѓу пакети од 2 или 4 проверки на сервисот за вашиот автомобил што подолго да е во добра состојба.

ВАШ СЕРВИС

При посета на вашиот партнер на Opel, можете да бидете сигурни дека ја добивате најдобрата услуга и вештини за вашиот автомобил. Впрочем, ние најдобро ги познаваме нашите возила и ги имаме правите делови и алатки за да обезбедиме оптимално и врвно одржување.

Со Opel, точно знаете што да очекувате:

компетентност, квалитет и конкурентни цени со сѐ вклучено.

ПОКРИЕНОСТ

  • Сите делови и течности како што се дефинирани во планот за одржување на Opel
  • Сите трошоци за работна рака за време на сервисирање
  • Сите дополнителни мерки предвидени со сервисниот план
  • Проверки за заштита од корозија