услуги & додатоци

ПРОВЕРКИ И ИНСПЕКЦИИ

Закажани контроли, сезонски проверки и гуми.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ДЕЛОВИ И ПОПРАВКИ

Совршено одговараат и се веднаш на располагање за брза замена.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Откријте ги Опел+ додатоците и оживете го вашиот Опел живот.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

MYOPEL

Платформа за сите сопственици на Opel.

 

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

SERVICE 4+

 

 

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

FLEXCARE

Персонализирана заштита за вашето возило.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ