Претходно
 • ОТКРИЈТЕ ГИ ДОДАТОЦИТЕ OPEL+ И ОЖИВЕЈТЕ ГО ВАШИОТ OPEL.

 • OPEL+

  Додатната опрема Opel+ е совршено дизајнирана за да му даде на вашиот автомобил лично негов целосно индивидуален стил.

 • OPEL+

  Вашиот автомобил ќе биде уште попрактичен со додатната опрема Opel+. Кутиите на покривот и носачите на велосипеди можат да ви го олеснат транспортот и да создадат нов простор во возилото.

 • OPEL+

  Сета додатна опрема Opel+ подложи на строгите безбедносни тестирања на Opel. Специјалната додатна опрема како детално тестираните детски седишта го прават вашиот автомобил уште побезбеден.

 • OPEL+

  Добрите идеи за практичните додатоци од Opel + ќе ви го направат животот во автомобилот полесен и поудобен, особено за честите возачи. Возењето ќе стане задоволство.

 • OPEL+

  И кога условите ќе се влошат, кога дождот и нечистотијата ќе го нападнат вашиот автомобил, додатната опрема на Opel + ќе ви помогне да го заштитите вашето возило.

Следно
Претходно
 • Opel+

 • СТИЛ

 • ПАТУВАЊЕ

 • БЕЗБЕДНОСТ

 • УДОБНОСТ И НЕГА

 • ЗАШТИТА

Следно

ОРИГИНАЛНИ ТРКАЛА И ГУМИ НА OPEL

Додајте перформанси и стил на вашиот автомобил со нов комплет на тркала од Opel и бидете сигурни дека совршено ќе се вклопуваат.

НАВИГАЦИСКИ МАПИ НА OPEL

Со најновите GPS мапи на Opel во вашиот уред за навигација, вие сте на вистинскиот пат. Обезбедени од страна на HERE.

Преземете ги навигациските мапи на Opel тука

OPEL CLASSIC

Центарот на оригинални класични делови на Opel ги има оригиналните делови што ви требаат за најпопуларните класици на Opel.

Откријте го Opel Classic