Opel - Детали за гаранција

Најдете го вашиот Opel дилер

Пополнете едно од полињата подолу:

Контакт за клиенти

Центар за помош на клиенти

+36 1235 4728

cac@opel.com

ГАРАНЦИЈА ЗА НОВО ВОЗИЛО.

Opel ја потенцира својата доверба во високиот квалитет на своите производи со двегодишна гаранција која овозможува целосно покривање и ја вклучува услугата ‘Помош на пат за Opel‘.