проверки & инспекции

ПРОВЕРКИ

Закажани контроли, сезонски проверки и гуми.

 

 

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

OPEL СЕРВИСНА КОНТРОЛА.

Ќе добиете стручна грижа од обучените техничари.

 

 

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ПРОВЕРКА НА СОСТОЈБАТА НА ВОЗИЛОТО

Проверката на состојбата на возилото е наменета да ви даде комплетна слика за состојбата на вашиот Opel.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

Техничкиот преглед е важен за безбедноста на патот и одржување на вредноста.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ