Услуга и помош

ПОДДРШКА ЗА ВОЗЕН ПАРК ЗА МСП

ОДРЖУВАЈТЕ ГО ВАШИОТ ВОЗЕН ПАРК ОД OPEL ВО ФОРМА

Посветен тим за клиенти за возен парк од МСП

Можете да оставите сè за нас. Нашиот посветен тим за мали бизниси е тука за да ве ослободи од грижите за сите ваши потреби за возниот парк.

Нашите специјални пакети за мали возни паркови се дизајнирани да:

  • Ви го намалат товарот при водење на мал возен парк
  • Ви помогнат точно да го испланирате буџетот во иднина
  • Да ви овозможат целосен мира на душа

ЗОШТО ИЗБОРОТ НА OPEL ИМА ТОЛКАВА СМИСЛА?

Сервисни планови што вклучуваат рутинско сервисирање и делови како гуми, сопирачки и издувни елементи
Фиксни месечни рати
Без неочекувани и скапи сервиси или сметки за поправка
Гаранција дека за вашите возила се грижат експерти

ИМАТЕ ПРАШАЊА? КОНТАКТИРАЈТЕ СО ТИМОТ ЗА ВОЗЕН ПАРК

00381 11 212 00 92

Пон-пет од 08:00 до 18:00 часот

 

Повиците се бесплатни од македонски фиксни броеви. Повиците од мобилни телефони може да се наплаќаат.

 
Тим за возен парк на Opel

Владимира Поповића 6

11070 Нови Београд