Калкулатор и алатки

ДОБИЈТЕ ГИ ПОДАТОЦИТЕ И ПРЕСМЕТКИТЕ СО НАШИТЕ АЛАТКИ И КАЛКУЛАТОРИ

КАЛКУЛАТОРИ

Калкулатор за данок за службен автомобил
Користете го нашиот калкулатор или видете листа на информации што ви се потребни за да го најдете даночниот опсег на вашиот службен автомобил како што е определено со издувувањето CO2 и типот на гориво.
 
Калкулатор за трошоците во целосниот животен век
Што се трошоци во целосниот животен век? Разберете ги сите трошоци поврзани со користење возило од возен парк по првичната цена.
 
Калкулатор на данок на бенефиции во натура
Ако возите службен автомобил, ќе бидете обврзани да плаќате данок на бенефиции во натура. Користете го нашиот калкулатор за да видите колку ќе биде тој данок.
 
калкулатор на гориво
Внимавајте на трошоците. Користете ја оваа корисна алатка за да ги пресметате трошоците за гориво врз основа на просечната потрошувачка на гориво.
 

АЛАТКИ И ПРЕЗЕМАЊЕ

Водич за данок на службен автомобил
Оваа сеопфатна табела ги прикажува сите информации што ви се потребни за да го пронајдете даночниот опсег на службеното возило на компанијата, како што е определено со издувувањето CO2 и типот на гориво.
 
Водич за менаџери на возен парк
Ние составивме корисен пакет национални упатства и даночни информации за менаџерите на возен парк.
 
Класа на издувувања СО2
Пронајдете сеопфатна листа овде за целата палета на високоефикасни модели со ниско ниво на CO2 на Opel.
 
Погледнете ја понудата

КОНТАКТИРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ ЗА ВОЗЕН ПАРК

00381 11 212 00 92

Пон-пет од 08:00 до 18:00 часот

 

Повиците се бесплатни од македонски фиксни броеви. Повиците од мобилни телефони може да се наплаќаат.

 
Тим за возен парк на Opel

Владимира Поповића 6

11070 Нови Београд

 

КОНТАКТИРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ ЗА ВОЗЕН ПАРК