Контакт

ВРЕМЕ Е ДА НЕ ПОБАРАТЕ

Управување со клучни акаунти Opel Македонија

Имаме менаџери за клучни акаунти во секој регион, кои се таму за да одговорат на какви било прашања што ги имате во врска со продажбата на корпоративен возен парк - и да ви помогнат да го најдете најдоброто решение за потребите на вашиот возен парк. Opel е главна играч во индустријата на возни паркови и го нуди најширокиот избор на наградувани возила со ниски издувувања и комерцијални возила во Европа. Ние можеме да ви заштедиме време и да ги намалиме вкупните трошоци за да можете да се фокусирате на водењето на вашиот бизнис.

OPEL ЦЕНТАР ЗА БИЗНИС КЛИЕНТИ

00381 11 212 00 92

Пон-пет од 08:00 до 18:00 часот

 

Повиците се бесплатни од македонски фиксни броеви. Повиците од мобилни телефони може да се наплаќаат.

 
Тим за возен парк на Opel

Владимира Поповића 6

11070 Нови Београд