Преглед

УСЛУГИ ЗА КОРПОРАТИВЕН ВОЗЕН ПАРК НА OPEL

Ви помага да го пронајдете идеалното решение за возен парк.

ПРИДОБИВКИ И УСЛУГИ ЗА ВОЗЕН ПАРК OPEL

Посветен тим за возен парк
Нашиот посветен тим ќе ве води низ секој чекор, од изборот на вистинските возила до изборот на постпродажни решенија за да вашите трошоци и администрација да останат на минимум.
Полна постпродажна поддршка
Имаме сеопфатна програма за потполна поддршкана постпродажба за да осигуриме дека вашите возила се чуваат во супер состојба на најекономичен начин за вашиот бизнис
Високоатрактивни возила
Елегантни и високософистицирани, од многу практични до многу врвни, опсегот на возила на Opel обезбедува врвен германски инженеринг и дизајн, како и одлична вредност и квалитет.
Одлична мрежна покриеност
Нашата широка дилерска мрежа значи поддршка на вашата земја во секое време.
Ниски издувувања CO2, низок данок
Ниските издувувања и одличната економичност на горивото ви дава ниски стапки за оданочување и оперативни трошоци. Секој има придобивки, освен даночните работници.
Конкурентни оперативни трошоци
Опелите се идеални возила за возен парк: ниските издувувања и одличната потрошувачка на гориво ви даваат ниски даноци и тековни трошоци што ви се потребни за да заштедите сериозни пари.

OPEL FLEXCARE.

Чувајте го тоа добро чувство со Opel FlexCare! FlexCare е пригодна програма „сè-во-едно“ за вашиот мир. Ние нудиме поединечни пакети кои вклучуваат пасивна помош, проширена гаранција и сервис.

 

Погледнете ги нашите пакети FlexCare и флексибилно изберете го нивото на покриеност!

ПРОВЕРКА ЗА СЕРВИС OPEL FLEXCARE

Покриеноста на сервисот за вашето возило вклучува:

 • Opel Помош на патот
 • Opel Проверка за сервис
 • OPEL FLEXCARE.

  Чувајте го тоа добро чувство со Opel FlexCare! FlexCare е пригодна програма „сè-во-едно“ за вашиот мир. Ние нудиме поединечни пакети кои вклучуваат пасивна помош, проширена гаранција и сервис.

   

  Погледнете ги нашите пакети FlexCare и флексибилно изберете го нивото на покриеност!

 • Opel, FlexCare, Service Inspection

  ПРОВЕРКА ЗА СЕРВИС OPEL FLEXCARE

  Покриеноста на сервисот за вашето возило вклучува:

  • Opel Помош на патот
  • Opel Проверка за сервис

Пронајдете го вашиот претставник на Opel за возен парк

Opel им нуди на одговорните лица за возен парк целосно интегрирани решенија за  возен парк, кои ги опфаќаат сите аспекти, од управувањето со голем  возен парк на автомобили и/или комерцијални возила. Зборувајте со член на нашиот тим за поддршка на возен парк сега и откријте колку многу можеме да направиме за вас и за вашиот бизнис.

ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СО БИЗНИС МОДЕЛИТЕ НА OPEL

 

 

The new Corsa, the future-ready German city car, now 100% electric. Without compromises. Available in early 2020. Get ready for an electrifying experience.
The new Corsa, the future-ready German city car, now 100% electric. Without compromises. Available in early 2020. Get ready for an electrifying experience.

Astra Hatchback

ОД 17.413 € 
Стилизирана, динамична и иновативна како и секогаш, нашата најефикасна Astra до сега, доаѓа со новата генерација мотори со ниска емисија на CO2 и ниска потрошувашка на гориво.
Стилизирана, динамична и иновативна како и секогаш, нашата најефикасна Astra до сега, доаѓа со новата генерација мотори со ниска емисија на CO2 и ниска потрошувашка на гориво.

Astra Sports Tourer

ОД 17.413 € 
Истражете ја новата Opel Astra  Sports Tourer. Автомобилот со примамлив дизајн, иновации водечки во класата и најдобриот германски инженеринг.
Истражете ја новата Opel Astra  Sports Tourer. Автомобилот со примамлив дизајн, иновации водечки во класата и најдобриот германски инженеринг.

Vivaro Panel Van

ОД € 29.750,00 
Versatile, reliable and flexible: the Vivaro Panel Van brings family and business under one roof. Rely on the best.
Versatile, reliable and flexible: the Vivaro Panel Van brings family and business under one roof. Rely on the best.

Vivaro Crew Van

ОД € 29.750,00 
Sufficient space for up to 6 persons and the easily accessible loading area make the Vivaro Crew Van the ideal transporter for you and your crew.
Sufficient space for up to 6 persons and the easily accessible loading area make the Vivaro Crew Van the ideal transporter for you and your crew.

VIVARO FOLDABLE CREW VAN

ОД € 34.272,00 

Vivaro Combi

ОД € 29.750,00 
Big, bigger, Combi. The Vivaro Combi offers space for up to 9 people and transports goods as efficiently as possible.
Big, bigger, Combi. The Vivaro Combi offers space for up to 9 people and transports goods as efficiently as possible.

Vivaro Platform Cab

ОД € 29.750,00 
The Vivaro provides the perfect base for specialist conversions. A real all-rounder through and through.
The Vivaro provides the perfect base for specialist conversions. A real all-rounder through and through.
CORSA
Astra
Нова Astra
Astra
Combo
Combo Cargo
Crossland X
Grandland X
Нова Insignia
Insignia
Movano
Vivaro
120 Years Edition
Vivaro
Mokka

Повеќе причини да се одлучите за возен парк од Opel

Прегледи од клиенти на Reevoo
Повратните информации се многу важни за нас за да можеме да продолжиме да ги подобруваме нашите автомобили и лесни товарни возила. Ние соработуваме со Reevoo, независна компанија за повратни информации за да можете да бидете сигурни дека сите прегледи се од вистински, потврдени купувачи.
 
Калкулатор за сите трошоци за целиот рок на употреба
Кои се трошоците за целиот рок на употреба? Разбирање на сите трошоци поврзани со водење на возило од возен парк по првичната цена на трансакцијата.
 
ПРОБАЈТЕ ГО КАЛКУЛАТОРОТ
Изберете го вашиот бизнис модел
Разгледајте ја понудата на бизнис моделите на Opel, дизајнирани специјално за возен парк. Можете да изберете според класа на издувување, багаж/носивост и стил на каросерија.
 
ВИДЕТЕ ГИ СИТЕ МОДЕЛИ
Калкулатор за гориво
Внимавајте на трошоците. Користете го овој практичен калкулатор за пресметка на вашите трошоци врз основа на просечната потрошувачка.
 
ПРЕСМЕТАЈТЕ ГИ ВАШИТЕ ТРОШОЦИ

КАКО ДА СЕ ЗДОБИЕТЕ СО ВОЗЕН ПАРК ОД OPEL

ДИРЕКТНО КУПУВАЊЕ
Ви нудиме добри попусти за набавка на возен парк од нашата палета на наградувани службени автомобили и комерцијални возила.
 
КОНТАКТИРАЈТЕ СО ВАШИОТ ДИЛЕР НА OPEL ЗА ВОЗЕН ПАРК
OPEL ФИНАНСИРАЊЕ
Имаме флексибилни решенија за да ви помогнеме да го добиете автомобилот што го сакате, без да го оптоварите вашиот буџет. Дознајте повеќе за нашите финансиски планови преку GMAC Bank.
 
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ КОНТАКТИРАЈТЕ СО ВАШИОТ ДИЛЕР НА OPEL ЗА ВОЗЕН ПАРК
OPEL ЛИЗИНГ
Нашиот тим за возен парк ви стои на располагање за да ви направи лизинг план за возен парк по ваша мерка.
 
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЛИЗИНГ КОНТАКТИРАЈТЕ СО ВАШИОТ ДИЛЕР НА OPEL ЗА ВОЗЕН ПАРК

КОНТАКТИРАЈТЕ СО ВАШИОТ ДИЛЕР НА OPEL ЗА ВОЗЕН ПАРК

00381 11 212 00 92

Пон-пет од 08:00 до 18:00 часот

 

Повиците се бесплатни од македонски фиксни броеви. Повиците од мобилни телефони може да се наплаќаат.

 
Тим за возен парк на Opel

Владимира Поповића 6

11070 Нови Београд