Услуга и помош

УСЛУГИ ЗА ГОЛЕМ ВОЗЕН ПАРК

ПЛАН ЗА ОДРЖУВАЊЕ ВОЗЕН ПАРК

Чувајте ги вашите административни трошоци ниски со придобивките на нашата програма за заштеда на пари со фиксна цена достапна од дилерите кои учествуваат.

 

Планот покрива сè, од резервни делови и материјали до совети за замена на компоненти како што се појасите на време - па дури и изнајмување возила ако не можеме да ги поправиме вашите возила во рок од 24 часа.

ЗОШТО ИМА СМИСЛА ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ OPEL

Посветениот тим за поддршка врши 360 услуга на менаџерите на возен парк
Потврдени експерти за возни паркови
Решенија по мерка за потребите на вашите службени возила
Флексибилни опции за финансирање и изнајмување

ИМАТЕ ПРАШАЊА? КОНТАКТИРАЈТЕ СО ТИМОТ ЗА ВОЗЕН ПАРК

00381 11 212 00 92

Пон-пет од 08:00 до 18:00 часот

 

Повиците се бесплатни од македонски фиксни броеви. Повиците од мобилни телефони може да се наплаќаат.

 
Тим за возен парк на Opel

Владимира Поповића 6

11070 Нови Београд