Skip To Content
Дома

Covid-19: важна информација

Како што можете и да претпоставите, ситуацијата околу Корона вирусот (Covid-19) има големо влијание и врз нашето работење. За да го зачуваме здравјето на нашите клиенти и вработени, мораме да преземеме одредени мерки. Затоа ве информираме дека постои можност некои од нашите продажни салони и сервисни центри во следниот период да работат со скратено работно време или воопшто да не работат. За информации за работното време, ве молиме да ги посетите веб-страните на авторизираните Opel партнери.

Се извинуваме за евентуалните непријатности, но ве уверуваме дека нашите онлајн услуги се и понатаму во функција и не се засегнати.

Ви благодариме за разбирањето!

ОД 16.500Є

(1.019.700 денари)

 

*Фотографијата не е обврзувачка. Цената изразена во Евра, се пресметува и наплака во денарска противвредност. Истата се однесува за Edition ниво на опременост и бензински мотор со 75 КС.

Opel Corsa 159€ месечно

Opel Mokka 222€ месечно

Opel Astra 232€ месечно

 

Ве очекуваме во салоните на Opel.

 

Понудата е во важност за возила на лагер. Вредностите имаат информативен карактер, се пресметуваат и наплаќаат во денари. Пресметка според финансиски производ на Шпаркасе Лизинг. 159€/9.826ден.; 222€/13.720ден.; 232€/14.338ден.

Моќта на прашањето „што ако?“

Откријте го новиот концепт на Opel

Актуелни понуди

Германски алатки што го придвижуваат вашиот бизнис

Логистика, транспорт, дистрибуција?

Opel Mokka

Осмели се да бидеш поинаков/ва

Доминирајте на патот

Од смел и оргинален визир, до чист и практичен ентериер

Combo Cargo

Во салоните на опел

Откријте повеќе