Претходно
 • OPEL CROSSLAND X
  EDITION

 • OPEL CROSSLAND X
  INNOVATION

 • OPEL CROSSLAND X
  ULTIMATE

Следно
Претходно
 • CROSSLAND X EDITION

 • CROSSLAND X INNOVATION

 • CROSSLAND X ULTIMATE

Следно

МОДЕЛИ.

РАЗНОВИДНИ КАКО ВАС.

Сите модели на новиот CROSSLAND X имаат атрактивно ниво на опрема. Секој модел нуди посебни одлики и иновации на дизајнот за вашите индивидуални потреби.