ТРГОВСКА МАРКА И АВТОРСКИ ПРАВА.

Авторски права

Авторски права 2009 Opel Automobile GmbH, со лоација во Rüsselsheim, Германија. Сите права се задржани. Текст, слики, графика, анимации, видеа, музика и други материјали на оваа Страна се подложни на авторски права и други права за интелектуална сопсвеност на Opel Automobile GmbH. Овие матријали не смеат да бидат репродуцирани, дистрибуирани, модифицирани или повторно обавени на други веб страници без писмено одобрение од Opel Automobile GmbH.

Трговска марка

Ознаките кои се појавуваат на веб страницата ги вклучуваат но не ограничени на : Opel Automobile GmbH, лоцирани во Rüsselsheim, Германија и Vauxhall, во Luton, Обединетити Кралство и нивните логоа, амблеми, слогани и имиња на моели на возила, дизајн на каросерија и трговска марка и/или ознаки за услуги на компанијата General Motors, нејзини подкомпании, филијали или лиценцирани компании.