Претходно
 • Opel, GTC, OPC, Exterior, Front

  ИЗВОНРЕДЕН.

  Излезете од вообичаеното и влезете во Opel GTC OPC: пргав мускулест стил, импресивни резерви на енергија и ракувањето со совршенство на Нирбургринг.

Следно
Претходно
 • Opel, GTC, OPC, Performance, Design, Exterior

  СУПТИЛНО ИЗВОНРЕДНА.

  Персонализирани предни и задни браници, стандардни 19-инчни тркала од лесна легура, лајсни на преаговите, спојлер на покривот, опционални задни светла LED и избор на бои OPC: GTC OPC изгледа навистина добро.

 • Opel, GTC, OPC, Performance, Design, Interior

  ЗА ПОГОЛЕМО СПОРТСКО ИСКУСТВО.

  Уживајте во ергономските седишта со перформанси со поддршка за 'рбетот, перничиња и опционални пневматски странични потпирачи. Плус управувач со рамно дно и надградени инструменти.

Следно
Претходно
 • НАДВОРЕШНОСТ

 • ВНАТРЕШНОСТ

Следно
Претходно
 • Opel, GTC, OPC, Engine

  ПРИКАЗНА ЗА СУРОВА МОЌ.

  OPC спуштена шасија FlexRide со  механички диференцијал за ограничено пролизгување, надградени предни Brembo сопирачки, предна суспензија HiPerStrut и Ватовото поврзување на задната суспензија, во комбинација со 206 kW (280 КС) и 400 Nm моќ со турбополнење.

  Потрошувачка на гориво во l/100 km: во град 10,2, на отворено 6,5, комбинирано 7,8; издувување CO2 во g/km: комбинирано 184.
  Во согласност со регулативите R (EC) бр. 715/2007 и R (EC) бр. 692/2008 (во соодветните верзии).

 • Opel, GTC, OPC, Chassis

  ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕЛОСНА КОНТРОЛА.

  Искусете го прецизното ракување на OPC, инстантниот и навидум бескрајниот наплив на моќ и импресивната супериорност на потенцијалот за сопирање.

 • Opel, GTC, OPC, Chassis

  НАЈЗНАЧАЈНИ ОДЛИКИ НА ОПРЕМАТА.

  • Седишта со перформанси OPC
  • 19-инчни тркала од лесна легура
  • Шасија FlexRide со OPC поставки
  • Посебен спојлер на покривот OPC
Следно
Претходно
 • МОТОР

 • ШАСИЈА

 • ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

Следно

ПРЕЗЕМАЊЕ.

Каталог

Close

• Механички ограничен диференцијал на пролизгување

• Шасија OPC со предна суспензија HiPerStrut, Ватово поврзување на задната оска

• Кожен управувач со рамно дно OPC од 360 mm со радио контроли

• Спортски инструменти, менувач, плочки на праговите и облоги на педалите од не’рѓосувачки челик OPC

• Радио CD 400+ со графички екран

• Радио CD 600

• Црна антена-ајкула со висок сјај

• Пакет за осветлување

Close

Но, ако сакате да бидете помалку суптилни, можете да го додадете визуелно помускулестиот пакет за изглед OPC, кој става уште поголем акцент на овие елементи. Со кој било пакет исто така можете да ги изберете исклучително стилските 20-инчни тркала од лесна легура OPC, кои имаат оптимизирана тежина.