Skip To Content
Преглед

Vivaro Panel Van

Завршете ја работата ефикасно, и тоа со ефикасност на професионалец. Флексибилните седишта и одличната поврзаност додаваат удобност и практичност, додека обемниот товарен простор и исклучителната носивост придонесуваат за продуктивноста

Вашата најдобра алатка е вашето комбе

Преглед

Флексибилност, удобност, димензии

Пронајдете го совршениот

Големини

Достапен во три различни големини, секоја варијанта на Vivaro нуди совршен баланс помеѓу релативно компактните надворешни димензии и пространата, високофлексибилна внатрешност.

Особено Малата верзија1, со само 4,60 метри во должина, е совршено агилна во тесните градски улици и урбаните области каде што просторот е ограничен. Во оваа варијанта може да се товарат 2 европалети, додека во Средните и Големите варијанти можат да се товарат по 3.

 

1Малата верзија на Vivaro е достапна само како Vivaro van и Combi.

Паметно товарење

Flex Cargo

Иновативната клупа со две седишта FlexCargo® ја проширува флексибилноста на Vivaro, крeирајќи висококонкурентен товарен простор од 6,6 m3(1) и максимална должина за товарење од 4 m.

Усреќете се со максималната должина за товарење долги предмети од 2,86 m во Vivaro со долгата основа на тркалата, или употребете ја преградата на преклопување FlexCargo®2 за предмети со должина до 4 m.

 

1Изберете Vivaro van со FlexCargo® за максимален товарен простор до 6,6 m3.

2Oпционално.

Пристапете без употреба на рацете

Лизгачки врати

Двојните електрични лизгачки врати1 и пристапот без употреба на рацете1 опериран со сензор значи дека можете да пристапите до огромниот товарен простор на Vivaro без мака, дури и кога рацете ви се зафатени.

 

1Oпционално.

Откријте ги варијантите на Vivaro

Следни чекори