Дома

COVID-19: ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА.

Како што можете и да претпоставите, ситуацијата околу Корона вирусот (Covid-19) има големо влијание и врз нашето работење. За да го зачуваме здравјето на нашите клиенти и вработени, мораме да преземеме одредени мерки. Затоа ве информираме дека постои можност некои од нашите продажни салони и сервисни центри во следниот период да работат со скратено работно време или воопшто да не работат. За информации за работното време, ве молиме да ги посетите веб-страните на авторизираните Opel партнери.

Се извинуваме за евентуалните непријатности, но ве уверуваме дека нашите онлајн услуги се и понатаму во функција и не се засегнати.

Ви благодариме за разбирањето!

OPEL CORSA.

Очекувајте повеќе.

ГОЛЕМА ЗАШТЕДА – СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ ЗА ВОЗИЛА ОД ЛАГЕР!

Opel Astra – Повозбудлива од било кога!

НОВАТА MOKKA-E.

Чиста. Храбра. Електрична. Откријте сосема нова ера во германскиот дизајн и технологија сега.

"BEST BUY CAR OF EUROPE 2020".

Можеш да ја гледаш со часови... Но, позабавно е кога ја возиш.

ВАШЕТО ВОЗИЛО Е БЕЗБЕДНО КАЈ НАС.

СРЕДБА СО СЕМЕЈСТВО ОПЕЛ

АКТУЕЛНИ ПОНУДИ.

ГЕРМАНСКИ АЛАТКИ ШТО ГО ПРИДВИЖУВААТ ВАШИОТ БИЗНИС.

Логистика, транспорт, дистрибуција?

НОВОТО COMBO CARGO.

Во салоните на Опел.

НОВОТО VIVARO.

Завршете ја работата ефикасно, и toa со ефикасност на професионалец.

ОТКРИЈТЕ ПОВЕЌЕ