SKIP TO CONTENT
Opel класици

360° / OPEL КЛАСИЦИ.

Колекцијата на Opel класиците лоцирана во Rüsselsheim е дом на безброј експонати - автомобилски богатства што ќе го забрзаат чукањето на срцето на секој љубител на Opel.  И одличната вест е што сега можете да ја посетите изложбата удобно сместени во Вашиот дом. Значи, што чекате? Направете виртуелна обиколка од 360° низ овие легендарни експонати и сведоштва за историјата на Оpel. Уживајте! 

КОЛЕКЦИИ.

Класици

Opel Rekord, Diplomat, Kapitän, Kadett, Ascona, Calibra и Opel GT - повеќе од 120 години автомобилско инженерство доведоа до производство на бројни автомобили од соништата, кои одамна станаа легенди. Во преостанатите тематски хали ќе ги пронајдете нашите успешни тркачки автомобили, како и уникатните прототипи и визионерски студии.

ТЕМАТСКА ОБИКОЛКА.