Skip To Content
Преглед

Opel FlexCare

Прилагодена заштита за вашето возило

Flexcare е практична програма која има сè за да уживате во безгрижното возење. Нудиме индивидуални пакети кои вклучуваат помош на пат и продолжена гаранција. Пријавете се сега и не грижете се за неочекувани трошоци во иднина.

Уживајте во безгрижното возење

Погледнете ги нашите пакети FlexCare и изберете го нивото на покриеност!

 

Придобивки за вас:

Спокојство
Вистински квалитет и услуга на Opel
Максимална безбедност и заштита
Нема неочекувани трошоци 
Ценовни предности
Поголема препродажна вредност на Вашиот автомобил

Opel FlexCare пакети

Бидете флексибилни

Нивото на покриеност и комбинацијата на сервисните елементи го одредувате според Вашите потреби!

 

Изберете го времетраењето (3,4 или 5 години) и Вашата претпочитана годишна километража (10.000 km до 50.000 km). 

FlexCare продолжена гаранција

Продолжената заштита за Вашето возило вклучува:

 

Opel помош на пат

Opel продолжена гаранција

 

 

Бидете флексибилни и дефинирајте го времетраењето и километражата што најмногу Ви одговара. 

 
Набавете го вашиот пакет FlexCare сега

Составни елементи на Opel FlexCare. 

Бидете подготвени

Уживајте во решенијата на Opel Flexcare кои ги покриваат следните елементи:

Оpel помош на пат 

  • Помош при дефект и несреќа
  • 24/7 во над 40 европски земји
  • Влечење до официјален сервис на Opel доколку проблемот не може веднаш да се реши
  • Заменско возило, доколку е потребно
  • Хотелско сместување или
  • Организација на понатамошно патување со воз или авион. 

Opel продолжена гаранција

  • Ја продолжува стандардната 2-годишна гаранција на производителот до дополнителни 3 години
  • Ги покрива сите идни трошоци под истите услови