Opel - Контактирајте со нас.

КОНТАКТИРАЈТЕ СО НАС.

Кажете ни што мислите или поставете ни прашања зашто многу ќе ни значат вашите мислења и реакции.


Прашајте по e-mail

 

Ве молиме испратете ги вашите коментари и прашања на:


cac@opel.com

 

Opel Automobile GmbH
Bahnhofsplatz
65423 Rüsselsheim am Main
Deutschland

Долу наведените линкови можат исто така да бидат од Ваш интерес:

Contact us – Request a Testdrive
Contact us – Dealer Search
Contact us – Request a quote
Contact us – Brochures & Pricelists