SKIP TO CONTENT
Преглед

НОВИ МОДЕЛИ.

Секогаш сме фокусирани кон иднината – со континуирано истражување и развој на нови возила и производи. Следете нè за повеќе информации.

НОВИОТ MOVANO.
Новиот Opel Movano е совршена германска алатка за секоја транспортна задача. Специјализирани верзии, надограден дизајн, совршена функционалност на товарниот простор и напредни функции за помош на возачот за зголемена продуктивност. Сега е достапен и со 100% електричен погон. 
ОТКРИЈТЕ СЕГА
НОВИОТ OPEL GRANDLAND.
Со смелиот и современ нов дизајн, исконскиот визир, “Pure Panel“, иновативната технологија, plug-in хибрид, бензин или дизел како опција, како и другите карактеристики кои се водачки во класата, новиот Opel Grandland не наликува на ниту едено друго SUV возило кое досега сте го виделе. 
ОТКРИЈТЕ СЕГА

ШТОТУКУ ПРОМОВИРАНО.

Тука можете да ги погледнете нашите модели претставени неодамна.