Skip To Content
Combo модели

Opel Combo

Изберете го вашиот Combo модел

Combo Life

Новиот Combo Life е совршен за семејно патување благодарение на внатрешноста која овозможува од 5 до 7 седишта, флексибилната внатрешност и иновативнтаа безбедносна технологија. Неговиот ефикасен бензински мотор обезбедува динамично и економично патување, додека неговиот ентериер со паметни детали и функции овожможува да се чуствувате опуштено Вие и целото семејство. 

 

  • Надворешни димензии (XL): вкупна должина: 4.403 (4.753) mm, висина без товар 1.841 (1880) mm, ширина 2.107 mm 
 
  • Волумен на багажникот / товарен простор (XL): 597-2,126 (850-2,693) l
 
  • Максимална тежина на влечење со сопирачки / без сопирачки: 1,000-1,500 (12 % нагорнина)/ 720-750 kg
 
Прикажи детали
Combo Cargo

Транспортирајте го Вашиот товар во големото, комбинирано комерлијално возило и превозувајте патници во удобност во модерната кабина исполнета со технологија. Уживајте во неговиот ефикасен бензински мотор со мануелен менувач и иновативни функции како што се камерата за возење наназад и напредениот grip control за безбедност и удобност. Combo Cargo е Вашиот совршен деловен партнер. 

 

  • Надворешни димензии (XL): вкупна должина: 4.403 (4.753) mm, висина без товар 1.796-1.860 (1.812-1.860) mm, ширина 2.107 mm 
 
  • Простор за товар: 3,8-4,4 m3
 
  • Максимална тежина на влечење со сопирачки / без сопирачки: 1,000-1,500 kg (12 % нагорнина)/ 600 kg
 
Прикажи детали
Combo-e Life 100% electric

The new Combo-e Life is here to give you the very best of everything. Space and comfort for up to seven. Practical and innovative safety features. And now to top it off, smart and emission-free 100% electric operation with an impressive range of 280 km1 on a single charge. Make the most of family life, without compromise.

 

  • Exterior Dimensions (XL): overall length: 4.403 (4.753) mm, height unladen 1.841 (1.880) mm, width 2.107 mm

  • Luggage- / loadspace volume (XL): 597-2.126 (850-2.693) l

  • Max. towing weight braked / unbraked: 1.000-1.500 (12 % gradient)/ 720-750 kg

 

1 Energy consumption Combo-e Life (combined) XX,X kWh/100 km; CO2 emission 0 g/km; range (combined) XXX km to XXX km (depending on equipped options).

 
Прикажи детали Конфигурај сега

Interested in transporting crew and goods?

Сакате да дознаете повеќе?

Секогаш добро информиран

Новиот Оpel Combo овозможува ефикасност при возење. Без разлика дали го користите како приватно или службено возило добивате првокласна моќна технологија и удобност. Ние сме тука за да Ви помогнеме при купувањето, а нашите експерти во Opel Bank ќе Ве известат за сите аспекти на финансирање, изнајмување или услуга.