Vans

КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА OPEL, КОНВЕРЗИИ И ПОВЕЌЕ.

Логистика, транспорт, дистрибуција? Нашиот асортиман на комерцијални возила на Opel вклучува сè, од комбиња-фургони, комбиња со продолжена кабина, фабрички конверзии, до специјализирани возила од доверливи добавувачи.

MOVANO.
Opel Movano е ѕвезда во светот на комбињата. Импресивниот избор на варијанти, носивост и висина на товарот го става веднаш пред сите останати. 
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
VIVARO.
Возете го вашиот бизнис со мобилната канцеларија на Opel. Vivaro ги има потребните карактеристики за поврзување, четири различни стилови на каросерија, носивост водечка во класата и најдоброто од дизајнот на Opel. 
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
COMBO CARGO.
Носивоста до еден тон, волуменот на товар од 5,4 м3 и двете должини го прават Opel Combo водечки деловен партнер во класата. 
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

OPEL ELECTRIC - POWERING TOMORROWS BUSINESS. 

НОВИОТ VIVARO-e.

Најефикасното и разновидно комбе во индустријата сега е целосно електрично за возење без издувување, со опции за батерии до опсег до 330 км1, подобрени деловни карактеристики и флексибилни можности за товарење.

 

1 Потрошувачка на енергија Vivaro-e/Zafira-e Life (комбинирано) 23,3 - 29,5 kWh/100 км; издувување CO2 0 g/km; опсег (комбиниран) 230 км до 330 км (во зависност од опремените опции). Опсегот и бројките на електрична потрошувачка се прелиминарни и се во согласност со постапката за тестирање WLTP, врз основа на која се одобруваати нови возила од 1 септември 2018 година. Одобрението за тип EG и сертификатот за сообразност сè уште не се достапни. Прелиминарните вредности може да се разликуваат од официјалните податоци за одобрување на конечен тип. Овие може да варираат во зависност од реалните услови на употреба и од различни фактори како што се: брзина, топлинска удобност на возилото, стил на возење и надворешна температура. Времето на полнење особено зависи од моќноста на полначот на возилото, кабелот за полнење и видот и моќноста на користената станица за полнење. Ве молиме контактирајте со вашиот продавач за дополнителни информации.*

 

СЛЕДНИ ЧЕКОРИ.