ТЕСТ ВОЗЕЊЕ.

1. Одбери го своето возило

Ве молиме изберете го возилото за кое сте заинтересирани:

2. Одбери го својот дилер

    1. Претрага пo

3. Пополни ги своите контакт податоци

Ве молиме известете не со цел натамошен контакт со Вас:

4. Испрати ги своите лични податоци

 

Ве молиме корегиратјте ги одбележените полиња и обидете се повторно.

Close

Изјава за приватност

 

Вашите лични податоци се собрани за да се процесуира вашето барање и за маркетиншки цели, испитување на пазарот, следење на податоците за продажба и со цел да ве конаткира Opel Southeast Europe LLC* . може да ги открие овие информации во својата меѓународна групација (Џенерал Мотрос Група) и кај своите продавачи и агенти за горните цели. Податоците што ги собираме од вас можат да бидат пренесени, чувани и процесуирани од персоналот кој работи за нас или за некој од нашите снабдувачи на одредишта надвор од Европскиот Економски Простор („ЕЕП“). Ние ќе ги превземеме сите чекори кои се разумно неопходни да осигураме дека вашите податоци се третирани безбедно и во согласност со применливите закони. Вие можете во секое време да приговорите за процесуирање и употреба на вашите лични податоци за маркетиншки цели и вие можете да ја повлечете во секое време вашата согласност за процесуирање и употреба на вашите лични податоци за маркетиншки цели, бесплатно и во секое време со проста писмена изјава. Ве молиме прочитајте ја нашата Изјава за приватност За повеќе детали.

 

*За таа цел неопходно е споменатите податоци да се префрлат во General Motors Holdings LLC (Мичиген САД) и тамо да се обработат.