Skip To Content
Преглед
Новиот Opel Grandland
Новиот Opel Grandland
Пристигнува ова лето 2024
Новиот Opel Grandland е олицетворение на германската автомобилска извонредност, комбинирајќи ја најновата генерација на смел дизајн со врвна технологија. Очекувајте моќен и ефикасен погон, без разлика дали ќе се одлучите за целосно електричен, хибриден или мотор со внатрешно согорување. Дизајниран и произведен во Германија, секој детал од новиот Opel Grandland е прецизно креиран за да привлече внимание. Започнувајќи од неговата динамична силуета, преку современиот осветлен Vizor напред, па сѐ до IntelliLux® Pixel HD светлата, новиот Opel Grandland има грандиозен настап кој ќе биде забележан каде и да се појави.

Добијате најнови информирации за новиот Grandland
Дали сакате секогаш да бидете во тек со најновите информации? Едноставно заследете нè на социјалните мрежи, контактирајте со увозникот или со овластен дилер. Ова нема да сакате да го пропуштите!

Грандиозен дизајн
Подгответе се да привлечете погледи каде ù да се појавите

Простор во кој ќе сакате да престојувате
Простор и конфор прилагодени за Вашите грандиозни патувања