Skip To Content
Преглед

Grandland

Новиот Opel Grandland

Нема ништо типично кај новиот Opel Grandland со смел нов дизајн, исконски визир, префинет ентериер со целосно дигитален Pure Panel дисплеј, најновиот бензински мотор и ефикасен дизел мотор и иновативни функции како Night Vision и Intelli-Lux LED® Pixel светлата

Започнува нова авантура

Погледнете го возилото во Вашата омилена боја

Предни светла

Живописен дизајн

SUV со кој секаде ќе бидете препознатливи. Одликувајќи го исконскиот визир на Opel и смелиот, елегантен нов дизајнерски јазик, новиот Opel Grandland обединува впечатлив дизајн, моќни, но префинети перформанси и иновативна технологија. Запознајте го овој SUV со кој секое возење е навистина извонредно.

Иновативен и провлечен

Новиот Grandland го содржи нашиот целосно дигитален Pure Panel®, кој не само што функционира како срце и оперативен систем кај автомобилот, туку и го елиминира непотребното одвлекување на вниманието ставајќи ги Вашите потреби на прво место. Ова заедно со сосема нов внатрешен дизајн и ергономски активни предни седишта1 во премиум Alcantara го прават Grandland различен SUV од другите. Кога сте во Opel Grandland, навистина е важно патувањето, а не дестинацијата.

 

1Сертифициран од германската „Кампања за поздрав грб“ (AGR). Сертификатот е печат за квалитет доделен од независна комисијат за тестирање составен од експерти од различни медицински дисциплини. 

Неспоредлив

Најсовремените системи за активна помош при возење кај новиот Opel Grandland, како што се Night Vision и самоприспособливите IntelliLux LED® Pixel светла Ви даваат неспоредлива контрола на патот. Моќно ефикасните мотори со ниско триење, како бензински така и дизел, обезбедуваат одлични перформанси во комбинација со спортско управување и динамичен 8-степен автоматски менувач за возбудливо возење. Без разлика дали Вашето возење бара моќ, економичност или префинетост, Opel Grandland е подготвен да испорача она кое што Вам ви е потребно.

Модели

Grandland

Не е само типичен SUV

 • 17" сиви алуминиумски наплатки,  7.0J x 17
 • Mултимедијално радио со  7"екран и  7" информациски систем за возачот
 • Систем за одржување на лента
 • Кожен управувач со рамно дно
 • Есо LED предни светла
 • Систем за препознавање на знаци

Business Edition

Отклучи ја иднината, денес.

 • 17" aлуминиумски наплатки во technical сива, 7.0J x 17
 • Multimedia Radio со 7"екран и  7" информациски систем за возачот 
 • Предни светла за магла
 • Park assist напред и назад со камера за заден поглед од 180° 
 • Странично предупредување за мртов агол

GS Line

Биди смел. Биди храбар

 • 18" aлуминиумски наплатки со висок црн сјај, 7.5J x18
 • Navi Intelli-Link со 10" sекран и 12" информациски систем за возачот 
 • Црн покрив и покривка на ретровизорите
 • Затемнати задни прозорци
 • Пакет Comfort

Business Elegance

Голем чекор напред.

 • 18" двобојни алуминиумски наплатки, 7.5J x18
 • Navi Intelli-Link со 10" екран и  12" информациски систем за возачот 
 • Sight & Light пакет со pixel matrix LED предни светла
 • Бежично полнење за паметните телефони
 • Ергономско активно возачко седиште

Дали сакате да дознаете повеќе?