Skip To Content

Opel Mokka

Изберете го вашиот Mokka модел

Mokka

Мokka е олицетворение на чистиот и смел нов дизајнерски јазик на Opel. Оваа нова филозофија е повеќе од еден обичен надворешен изглед. Mokka има смел и спортски дизајн кој сега е надополнет со високо-ефикасни погонски единици, врвна технологија и исклучително управување. Уживајте во неговиот целосно дигитализиран ентериер ‘Detox’, Pure Panel дисплејот и бидете заведени од неговите напредни функции, на пр. Intelli-Lux LED® Мatrix светлата, системите за помош на возачот и дигиталната камера за возење наназад и Park Assist.

 

 

  • Надворешни димензии: Вкупна должина 4.151 mm, висина без товар 1.534 mm, ширина 1.987 mm

 

  • Волумен на багажникот / товарен простор: 350-1,105 l

 

  • Искуство при возење: 188 km/h - 202 km/h максимална брзина
 
Прикажи детали
Mokka-e 

Mokka-e храбро го одразува радикалниот нов дизајн на Opel. Чист, самоуверен и 100% електричен, Мokka-е се издвојува од останатите со уникатниот дизајн и напредната технологија. Уживајте во неговиот целосно дигитализиран ентериер ‘Detox’, Pure Panel дисплејот и нагласените функции како Intelli-Lux LED® Matrix светлата, системите за помош на возачот и дигиталниот камера за возење наназад и Park Assist. 

 

 

  • Надворешни димензии: Вкупна должина 4.151 mm, висина без товар 1.534 mm, ширина 1.987 mm

 

  • Волумен на багажникот / товарен простот: 310-1,060 l

 

  • Искуство при возење: 150 km/h максимална брзина, 337 km (WLTP) * опсег без повторно полнење

 

* Потрошувачка на енергија на Mokka-e xx, x - xx, x kWh / 100 km; Емисија на СО2 0 g / km; опсег (комбиниран) xxx km до xxx km (во зависност од опремата). Бројките за опсегот и потрошувачка на електрична енергија се прелиминарни и се во согласност со постапката за тестирање WLTP, врз основа на која се одобруваат тип на нови возила од 1 септември 2018 година. Одобрението за тип EG и сертификатот за усогласеност сè уште не се достапни. Прелиминарните вредности може да се разликуваат од официјалните податоци за конечен тип на одобрување. Можат да варираат во зависност од условите за употреба и од различни фактори како што се: брзината, термичкиот комфор во возилото, стилот на возење и надворешната температура. Времето на полнење зависи особено од моќноста на полначот на возилото, кабелот за полнење и видот и моќноста на станица за полнење која се употребува. За повеќе информации, контактирајте го Вашиот дилер. За повеќе информации [посетете ја веб-страната што е поставена за да се објасни WLTP.] 

 
Прикажи детали

Секогаш добро информиран

Mokka Ви дава повеќе од возбудливо возење, бидејќи како сопственик на Opel Ви е загарантирано пријатно искуство. Тука сме да Ви помогнеме при купувањето, а нашите експерти во Opel Bank ќе Ве известат за сите аспекти на финансирање, лизинг или услуги.