SKIP TO CONTENT
Варијанти

ВАРИЈАНТИ НА VIVARO.

Vivaro Van.

Достапен во три нивоа на опременост.

SELECTION

ОД € 29.750,00 вкл. данок € 25.000,00 без данок

Стандардната опрема вклучува:

 • Целосна преграда (ISO 27956)
 • Ткаенина/тробојна, винил
 • 16-инчни челични тркала (црни) со раткапна (половина раткапна)
 • Врати на отварање со затемнети прозорци
 • Рачна странична врата, совозач
 • Подготовка за радио систем

 

ENJOY

ОД € 30.761,50 вкл. данок € 25.850,00 без данок

Стандардната опрема вклучува:

 • Акустичен пакет, вклучувајќи акустично ветробранско стакло, задебелено странично стакло и апсорбирачи на бучава кај моторот и во кабината
 • Рачно климатизација со регулирана температура
 • Радио RD6 со Bluetooth®, USB, Line-in, монотјунер и монохроматски екран, 4 звучници.
 • Пакет за осветлување и видик, со автоматска функција за предните фарови, бришачот на предното ветробранско стакло и затемнување внатрешниот ретровизор
 • Изборно индивидуално седиште за совозач со потпирач за рака

INNOVATION

ОД € 33.796,00 вкл. данок € 28.400,00 без данок

Стандардната опрема вклучува:

 • Ергономски пакет со единечно возачко седиште, вклучувајќи и лумбална поддршка, прилагодлив наслон за главата и потпирач за рака
 • Контроли на управувачот за инфозабавниот систем
 • Светилки за магла со функција за свиоци
 •  Пакет за помош на возачот
 • Мултимедијален инфозабавен систем со 7-инчен обоен екран на допир во боја, Bluetooth®, USB, Line-in, би-тјунер, Apple CarPlay и Android Auto

 

 

Vivaro со продолжена кабина.

Идеален за превоз на луѓе и стоки.

КОМБЕ СО ПРОДОЛЖЕНА КАБИНА, ФИКСНА ПРЕГРАДА

ОД € 33.082,00 вкл. данок € 27.800,00 без данок

Vivaro со продолжена кабина со фиксна преграда зад вториот ред е достапен во три различни нивоа на опременост, врз основа на опремата на еквивалентниот Vivaro Van:

 

Essentia:

 • Винилна клупа
 • ТРО под
 • Странична заштита со сив изорел

 

Enjoy and Innovation:

 • Клупа за удобност
 • Ткаенини Curitiba Triton
 • Потпирачи за раце
 • Складирање под седиштата
 • Целосна опременост на внатрешноста
 • Светилки на покривот

Покрај тоа, двата модели имаат со висока опременост на вратите.

КОМБЕ СО ПРОДОЛЖЕНА КАБИНА, ПРЕКЛОПЛИВА ПРЕГРАДА/КЛУПА

ОД € 34.272,00 вкл. данок € 28.800,00 без данок

Vivaro со продолжена кабина со флексибилна преграда всушност има задна клупа на преклопување која делува како преграда зад вториот ред. Врз основа на Vivaro Van Selection, овој Vivaro со продолжена кабина има дрвен товарен под и дрвена странична заштита.

Vivaro Combi.

Удобно седење на макс. 9 лица.

SELECTION

ОД € 31.237,50 вкл. данок € 26.250,00 без данок

Стандардната опрема вклучува:

 • Втор ред клупа
 • 16-инчни челични тркала (црни) со раткапна на тркалото (половина раткапна)
 • Воздушни перничиња, возач, совозач и страничната (глава и гради)
 • Подготовка за радио систем
 • Пакет за осветлување и видик, со автоматска функција за предните фарови, бришачот на предното ветробранско стакло и затемнување внатрешниот ретровизор

Vivaro со кабина платформа.

Сметајте го за нов член на вашиот тим.