Skip To Content
Opel Astra
Не пропуштајте:
  

Astra “Edition“ 110hp

од 199€* месечно

“Edition“ ниво на опременост и

турбо бензински мотор со 110hp  //  од 21.900€*

 

Истакнуваме:

  • 16” алуминиумски бандажи “Phantom”;
  • Автоматски клима уред;
  • Multimedia Radio Pure Panel 10”+10”;
  • Предна и задна паркинг асистенција...

 

Како е пресметана месечната рата?

 

  • услови преку Шпаркасе Лизинг;
  • учество: 33% од бруто цена;
  • отплата: 84 рати;
  • последна рата 20% од возило.

 

*Вредностите изразени во Евра вклучуваат ДДВ. Се пресметуваат и наплаќаат во денарска противвредност 21.900€ / 1.353.420 ден. |  199€ / 12.300 ден.

 

*Вредностите изразени во Евра вклучуваат ДДВ. Се пресметуваат и наплаќаат во денарска противвредност.