Skip To Content
Модерни и германски

Модерен германски! Detox, Young Minded, Greenovation.

Испорака веднаш!

5 години гаранција.

 

Opel Corsa 159€ месечно

Opel Mokka 222€ месечно

Opel Astra 232€ месечно

 

Ве очекуваме во салоните на Opel.

 

Понудата е во важност за возила на лагер. Вредностите имаат информативен карактер, се пресметуваат и наплаќаат во денари. Пресметка според финансиски производ на Шпаркасе Лизинг.
159€/9.826ден.; 222€/13.720ден.; 232€/14.338ден.

Модерни и германски!

Opel модели со современ детоксифициран дизајн и напредна технологија. Одлично опремени и достапни за брза испорака.
Opel Corsa
Совршено возило за градски услови, со технологија од големите автомобили. Возењето е забавно со Opel Corsa.

Опрема која ја издвојуваме кај Opel Corsa, “Corsa” ниво на опременост:

Безбедност

 • Активна асистенција за одржување во сообраќајна лента;
 • Предупредување од можен удар однапред;
 • Помош при поаѓање на угорнина;
 • Детекција на низок притисок во пневматиците;
 • Препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзината;
 • Темпомат;

Комфор

 • Клима уред;
 • Спортски волан со рамно дно и со команди за телефон и радио;
 • Електрично подесување и загревање на надворешните ретровизори;

Мултимедија

 • Радио со 5” монохроматски екран на допир, 3,5” екран за возач во боја, Bluetooth, 4 звучници, DAB, DAB+ & DMB аудио модул.
Opel Mokka
Зрачи со самодоверба и го отсликува индивидуалниот стил, додека динамичните мотори го прават овој модел извонредно агилен.

Опрема која ја издвојуваме кај Opel Mokka, “Elegance” ниво на опременост:

Безбедност

 • Активно задржување на возилото во сообраќајна лента;
 • Предупредување на возило во мртов агол, од можен удар однапред;
 • Панорамска камера 180° за наназад;
 • Ултрасонични сензори за паркирање напред и назад;
 • Помош при поаѓање на угорнина;
 • Детекција на низок притисок во пневматиците;
 • Препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзината
 • Интелигентна контрола на брзината (темпомат) со вклучен ограничувач на брзината

Комфор

 • Електронска клима уред;
 • Кожен волан со команди за телефон и радио;
 • Електрично склопување на надворешните ретровизори;
 • Електрична паркинг сопирачка

Мултимедија

 • Радио RCC Digital со следниве компоненти: 7'' колор дисплеј на допир, 7'' колор дисплеј за возачот, Bluetooth, USB тип-А, 4 звучници, Mirrorlink, DAB+ дигитален радио прием, Wi-Fi.
Opel Astra
Смела, елегантна, дизајнирана со прецизност и произведена во Германија. Динамичните мотори и флексибилните менувачи, прилегаат на Вашиот одговорен карактер при возењето.

Опрема која ја издвојуваме кај Opel Astra, “Edition” ниво на опременост:

Безбедност

 • Активно задржување на возилото во сообраќајна лента;
 • Предупредување на возило во мртов агол, од можен удар однапред;
 • Панорамска камера 180° за наназад;
 • Ултрасонични сензори за паркирање напред и назад;
 • Помош при поаѓање на угорнина;
 • Детекција на низок притисок во пневматиците;
 • Препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзината;
 • Предни светла за магла;
 • Интелигентна контрола на брзината (темпомат) со вклучен ограничувач на брзината.

Комфор

 • Електронска клима уред;
 • Keyless start стартување на моторот на копче;
 • Кожен волан со рамно дно со команди за радио и телефон;
 • Електрична паркинг сопирачка.

Мултимедија

 • 10” Pure Panel ® TFT информационен екран во боја за возачот со 10” HD екран во боја на допир;
 • Мултимедија систем (IVI Mid) со 6 звучници и DAB кој вклучува Bluetooth, audio streaming, Mirrorlink,безжична интеграција со паметен телефон, гласовна команда преку Google Voice/Siri4.
Opel Corsa
Совршено возило за градски услови, со технологија од големите автомобили. Возењето е забавно со Opel Corsa.

Опрема која ја издвојуваме кај Opel Corsa, “Corsa” ниво на опременост:

Безбедност

 • Активна асистенција за одржување во сообраќајна лента;
 • Предупредување од можен удар однапред;
 • Помош при поаѓање на угорнина;
 • Детекција на низок притисок во пневматиците;
 • Препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзината;
 • Темпомат;

Комфор

 • Клима уред;
 • Спортски волан со рамно дно и со команди за телефон и радио;
 • Електрично подесување и загревање на надворешните ретровизори;

Мултимедија

 • Радио со 5” монохроматски екран на допир, 3,5” екран за возач во боја, Bluetooth, 4 звучници, DAB, DAB+ & DMB аудио модул.
Opel Mokka
Зрачи со самодоверба и го отсликува индивидуалниот стил, додека динамичните мотори го прават овој модел извонредно агилен.

Опрема која ја издвојуваме кај Opel Mokka, “Elegance” ниво на опременост:

Безбедност

 • Активно задржување на возилото во сообраќајна лента;
 • Предупредување на возило во мртов агол, од можен удар однапред;
 • Панорамска камера 180° за наназад;
 • Ултрасонични сензори за паркирање напред и назад;
 • Помош при поаѓање на угорнина;
 • Детекција на низок притисок во пневматиците;
 • Препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзината
 • Интелигентна контрола на брзината (темпомат) со вклучен ограничувач на брзината

Комфор

 • Електронска клима уред;
 • Кожен волан со команди за телефон и радио;
 • Електрично склопување на надворешните ретровизори;
 • Електрична паркинг сопирачка

Мултимедија

 • Радио RCC Digital со следниве компоненти: 7'' колор дисплеј на допир, 7'' колор дисплеј за возачот, Bluetooth, USB тип-А, 4 звучници, Mirrorlink, DAB+ дигитален радио прием, Wi-Fi.
Opel Astra
Смела, елегантна, дизајнирана со прецизност и произведена во Германија. Динамичните мотори и флексибилните менувачи, прилегаат на Вашиот одговорен карактер при возењето.

Опрема која ја издвојуваме кај Opel Astra, “Edition” ниво на опременост:

Безбедност

 • Активно задржување на возилото во сообраќајна лента;
 • Предупредување на возило во мртов агол, од можен удар однапред;
 • Панорамска камера 180° за наназад;
 • Ултрасонични сензори за паркирање напред и назад;
 • Помош при поаѓање на угорнина;
 • Детекција на низок притисок во пневматиците;
 • Препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзината;
 • Предни светла за магла;
 • Интелигентна контрола на брзината (темпомат) со вклучен ограничувач на брзината.

Комфор

 • Електронска клима уред;
 • Keyless start стартување на моторот на копче;
 • Кожен волан со рамно дно со команди за радио и телефон;
 • Електрична паркинг сопирачка.

Мултимедија

 • 10” Pure Panel ® TFT информационен екран во боја за возачот со 10” HD екран во боја на допир;
 • Мултимедија систем (IVI Mid) со 6 звучници и DAB кој вклучува Bluetooth, audio streaming, Mirrorlink,безжична интеграција со паметен телефон, гласовна команда преку Google Voice/Siri4.
Финансиската понуда и пресметка ја прикажуваме информативно и изршена е во соработка со Шпаркасе Лизинг. Финансиската понуда и пресметка е изведена на акциски цени, бензински мотори, за возила кои се достапни веднаш, со учество од 30%, каматна стапка oд 6,99% фиксна за целиот период на финансирање без разлика на рокот на отплата  и период на отплата 84 месеци. Финансискиот производ е флексибилен, а за повеќе инфромации во врска со условите и возилата, посетете ги нашите продажни салони. Прикажаните возила на фотографиите се за илустрација и сите прикажани податоци имаат само информативен карактер.