Skip To Content
Преглед

Combo-e Life

Новиот Combo-e Life е дизајниран да го даде најдоброто од сè. Простор и удобност до седум седишта. Практични и иновативни безбедносни карактеристики. Сега надополнет со паметна е-технологија без емисија и 100% електричен погон, кој може да ве однесе вас и целото семејство до 280 km1 со едно полнење. Така можете навистина да уживате во семејниот живот. 

1 Потрошувачка на енергија кај Combo-e Life (комбинирано) 19,4 - 17,5 kWh/100 km; емисија на CO2 0 g/km; опсег (комбинирано) 258 km до 285 km (во зависност од опремата).***

Искуси сè што животот може да понуди

Комбинација од најдобрите нешта во животот

Нека животот те однесе подалеку

Напредната батерија на Combo-e Life има опсег до 280 km1, подобрена со пакет технологии за враќање на енергијата, како што е регенеративно сопирање, така што секогаш можете да поминете дополнителен километар. Дознавајќи повеќе за придобивките од е-мобилноста, ќе можете да ги оптимизирате брзината, стилот на возење и поставките за удобност за дополнително да го максимизирате опсегот на Вашиот Combo-e Life.

 

1 Потрошувачка на енергија Combo-e Life/Cargo (комбинирана) 19,4–17,5 kWh/100 km; емисија на CO2 0 g/km; опсег (комбиниран) 258 km до 285 km (во зависност од опремата).

 
Дознајте како да го максимизирате опсегот
Наполнете до 80% за само 30 минути
Нашата напредна технологија за брзо полнење овозможува да го полните Combo-e Life до 80% од оптималниот опсег за нешто повеќе од 30 минути1, а со разновидните решенија за полнење на Opel за секојдневно возење и подолги дестинации, секогаш сте подготвени за следната авантура. Дознајте повеќе овде. 
Дознајте повеќе за можностите за полнење

Check the daily range of your Combo-e Life

Customize your Combo-e

Модели

Edition

Сè што Ви е потребно во животот.

 • Лизгачка врата
 • 2/3 и 1/3 преклопени седишта во втор ред
 • Електрична паркирна сопирачка и e-Toggle дирки
 • Мануелен клима уред
 • Безбедносен пакет

Edition Plus

Добијте повеќе во животот.

 • Двојни лизгачки врати
 • Заден сензор за паркирање
 • Возачкото седиште се прилагодува во 6 насоки со лумбална потпора
 • 5" екран на допир за инфозабавниот систем со 6 звучнци
 • Браници во боја

Elegance

Сè што Ви е потребно во животот.

 • Панорамска камера за возење наназад од 180°
 • 8" екран на допир и 10" дигитална инструмент табла
 • Кожен управувач со функција за греење
 • Sight & Light пакет
 • LED дневни светла

Elegance Plus

Извлечете го максимумот од животот.

 • 16" алуминиумски фелни
 • Автоматски клима уред
 • Детектирање на слепи точки
 • Кровни носачи
 • 3 индивидуални задни седишта

Карактеристики водечки во класата

Напредна батерија

Енергијата за електричниот погон на Combo-e Life доаѓа од моќните литиум-јонски батерии од 100 kWh, што му овозможуваат опсег до 280 km1 и моментален вртежен момент. Напредното управување со топлината, ќелиите со висока енергетска густина и балансираната интеграција на шасијата овозможуваат сигурно предвидување на опсегот, продолжен работен век и низок центар на гравитација за непречено, стабилно возење.

 

1 Потрошувачка на енергија Combo-e Life (комбинирано) 19,4 - 17,5 kWh/100 km; емисија на CO2 0 g/km; опсег (комбиниран) 258 km до 285 km (во зависност од опремата).

 
Режими на возење
Combo-e Life се прилагодува на Вашиот стил на возење и на индивидуалните барања на секое патување со избирачот на режим на возење. Изберете POWER за максимални перформанси и удобност при тешки товари, NORMAL за возење каде има баланс помеѓу перформансите и ефикасноста и ECO за максимален опсег и енергетска ефикасност. 
Без стрес
Во урбаниот семеен живот мирот и тишината добиваат посебна вредност. За среќа, можете да се потпрете на Combo-e Life за да го направите секое патување што е можно понепречено и мирно. Електричните погонски единици на Opel овозможуваат повеќе од само нула емисија - тие исто така имаат нула бучава, нула вибрации, нула мака при менување на степен и 100% неограничен пристап до зоните со ниска емисија. 
Следење на податоците за возилото

Новиот систем за следење на податоците за возилото кај Combo-e Life користи софистицирани сензори и вградени системи за да обезбеди детален преглед на секое патување за да се предвиди опсегот, условите на патот и трошоците за енергија за да можете да возите што е можно поефикасно.

 

 

Opel услуги за електрични возила

Од опции за полнење до планирање на мобилноста, Opel услугите за електрични возила нудат непречено и безгрижно започнување на е-мобилноста

Offers

FlexCare-e

Opel FlexCare-e

Задржете го тоа добро чувство со Opel FlexCare-e! FlexCare-e е удобна програма сè-во-едно за Вашето спокојство. Нудиме индивидуални пакети кои вклучуваат помош на пат, продолжена гаранција и покриеност со услуги.

 

Погледнете ги нашите пакети FlexCare-e и флексибилно изберете го нивото на покриеност! 

Има повеќе да откриете

Добијте клучни информации и конфигурирајте