Skip To Content
Преглед FlexCare-e

 Opel FlexCare-e

Персонализирана заштита за вашето електрично возило

FlexCare-e е практична програма која има сè за да уживате во безгрижното возење. Нудиме индивидуални пакети за електрични и хибридни возила кои вклучуваат помош на пат, продолжена гаранција и услуги за сервисирање на возила. 

Special offer for our FlexCare customers

For the time being you receive a free disinfection pack when your car is serviced.

<Alternative text for countries:>

<Add our special offer « Disinfection Pack A » when you take your car to service>

Уживајте во безгрижното возење

Погледнете ги нашите FlexCare-e пакети и изберете го нивото на покриеност за Вашето возило!

 

Придобивки за вас:

Спокојство
Вистински квалитет и услуга на Opel
Максимална безбедност и заштита
Нема неочекувани трошоци 
Ценовни предности
Поголема препродажна вредност на Вашиот автомобил

Opel FlexCare-e пакети

Бидете флексибилни

Нивото на покриеност и комбинацијата на сервисните елементи го одредувате според Вашите потреби!

Изберете го времетраењето (3,4 или 5 години) и Вашата претпочитана годишна километража (10.000 km до 50.000 km). 

FlexCare-e продолжена гаранција

Подолжената заштита за Вашето возило вклучува:

 

Opel помош на пат

Opel продолжена гаранција

 

 

Бидете флексибилни и дефинирајте го времетраењето и километражата што најмногу Ви одговара. 

 
Набавете го вашиот пакет FlexCare-e сега

Составни елементи на Opel FlexCare

Бидете подготвенти

Уживајте во решенијата на Opel Flexcare-e кои ги покриваат следните елементи:

Opel помош на пат 

  • Помош при дефект и несреќа
  • 24/7 во над 40 европски земји
  • Влечење до официјален сервис на Opel доколку проблемот не може веднаш да се реши
  • Заменско возило, доколку е потребно
  • Хотелско сместување или
  • Организација на понатамошно патување со воз или авион
  • Бесплатно влечење до Вашиот дом (до 30 km) или до најблиската станица за полнење кога батеријата е празна

Opel продолжена гаранција

  • Ја продолжува стандардната 2-годишна гаранција на производителот до дополнителни 3 години
  • Ги покрива сите идни трошоци под истите услови