Индекс

CORSA 5-ВРАТИ

СИГУРНИОТ ГРАДСКИ АВТОМОБИЛ ПОДГОТВЕН ЗА ИДНИНАТА, ШТО ПРЕТСТАВУВА КОМБИНАЦИЈА НА СЕКОЈДНЕВНА ЗАБАВА СО ТЕХНОЛОГИЈА ОД ГОЛЕМИТЕ АВТОМОБИЛИ. СЕГА ДОСТАПНА 100 % ЕЛЕКТРИЧНА – НАРАЧАЈТЕ БЕНЗИСКА И ДИЗЕЛ ВАРИЈАНТА ОД ЈУЛИ!

ЕДНОСТАВНО ЕЛЕКТРИЧНА.

Новата corsa-e.

ЛЕСНО СО Е-МОБИЛНОСТ.

Линија gѕ, ниво на опременост, надворешност
Сакате уште похрабар и поатлетски изглед? 
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Опсег од 340 km
Совршена за вашата секојдневна употреба. Едноставно електрична. И едноставно неверојатно. Каде сакате да одите денес? 
ДОЗНАJТЕ ПОВЕЌЕ ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО ДОЗНАJТЕ ПОВЕЌЕ ДИНАМИЧНО ВОЗЕЊЕ
IntelliLux LED® Matrix
Видете и бидете видени. Предните светла IntelliLux LED ® Matrix 1 , водечки во класата, ви даваат видливост на долги светла без да ги вознемирувате другите возачи. 
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

МОДЕЛИ.