SKIP TO CONTENT
Преглед

ОТКРИЈТЕ ЈА OPEL CORSA – ГЕРМАНСКИОТ ГРАДСКИ АВТОМОБИЛ ПОДГОТВЕН ЗА ИДНИНАТА, КОМБИНАЦИЈА НА ЗАБАВА ПРИ СЕКОЈДНЕВНОТО ВОЗЕЊЕ И ВОЗБУДЛИВА ТЕХНОЛОГИЈА ОД ГОЛЕМИТЕ АВТОМОБИЛИ. 

ЗОШТО ДА ЧЕКАШ?

Побарај понуда онлајн, безбедно и сигурно.

БЕЗБЕДНО И БРЗО
 •  Безбедни од COVID. Информацијата Ви пристигнува дома.
 • За возила на лагер, испорака веднаш.

 

 

 
ТРИ (3) ЕДНОСТАВНИ ЧЕКОРИ
 • Изберете возило
 • Пополнете ја формата за контакт
 • Вашиот дилер ќе Ве контактира и ќе Ви достави понуда во најбрзо време

 

 

 

 

ЗАБАВА ПРИ СЕКОЈДНЕВНОТО ВОЗЕЊЕ И ТЕХНОЛОГИЈА ОД ГОЛЕМИТЕ АВТОМОБИЛИ.

МОДЕЛИ.

CORSA

Едноставно новата Corsa.

 • Автоматско сопирање во град во итни случаи
 • Предупредување на возачот за сонливост
 • Помош за возење во активната лента
 • Темпомат со интелигентен ограничувач на брзината

CORSA EDITION

Висококвалитетно влезно ниво.

 • 15-инчни челични тркала со сребрени раткапни
 • 5-инчен екран на радио на допир, со Bluetooth® и USB
 • Рачна климатизација
 • Преклопување на задните седиште 60/40

CORSA GS LINE

Спортска и мускулеста.

 • 16-инчни тркала од легура со дизајн со 4 двојни краци
 • 7-инчно мултимедијално радио со Bluetooth®, USB и проекција на телефонот
 • Спортски браници напред и назад
 • Спортски седишта
 • Зајакната шасија и спортски режим
 • Предни светла целосно LED, светла за магла и задни светла

CORSA ELEGANCE

Елеганција и удобност.

 • 16-инчни тркала од легура со 8 двојни краци
 • 7-инчно мултимедијално радио со Bluetooth®, USB и проекција на телефонот
 • Хромирана надворешност и детали во внатрешноста
 • Пакет за видливост и осветлување
 • Потпирач за рака на возачот и амбиентално осветлување
 • Предни светла целосно LED и светла за магла и задни светла

ОТКРИЈТЕ ЈА И 100 % ЕЛЕКТРИЧНАТА CORSA-e.

ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ДА ПРЕМИНЕТЕ НА СТРУЈА?

САКАТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРЕТЕ ПОВЕЕ?