Инфозабава Antara

ANTARA ИНФОЗАБАВА                                                                                                    Откријте ги системите.

НАВИГАЦИЈА.

Touch & Connect

 • Пристигнете на вашата дестинација со динамичка навигација на 5-инчниот екран на допир во боја во 2D или 3D
 • Едноставно поврзете го вашиот телефон преку Bluetooth®, USB или Aux-In
 • Тоа е сѐ што ви треба за да пуштате музика и телефонирате, а вашите раце секогаш да бидат поставени на управувачот
 • Радиото со опционален CD-плеер исто така ќе го возвиши вашиот одличен звук и сообраќајни ажурирања од вашата омилена радио станица
 • Touch & Connect овозможува информации за рути за 28 европски земји

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • Touch & Connect

  • Пристигнете на вашата дестинација со динамичка навигација на 5-инчниот екран на допир во боја во 2D или 3D
  • Едноставно поврзете го вашиот телефон преку Bluetooth®, USB или Aux-In
  • Тоа е сѐ што ви треба за да пуштате музика и телефонирате, а вашите раце секогаш да бидат поставени на управувачот
  • Радиото со опционален CD-плеер исто така ќе го возвиши вашиот одличен звук и сообраќајни ажурирања од вашата омилена радио станица
  • Touch & Connect овозможува информации за рути за 28 европски земји

   

РАДИО.

Radio CD 40 USB

 • Поврзете го вашиот телефон преку Bluetooth®, USB или Aux-In
 • Пристапете до вашата музика и телефонирајте - со вашите раце секогаш да бидат поставени на управувачот
 • Или слушајте ги вашите омилени песни и албуми со интегрираниот CD-плеер
 • Радиото со опционален DAB+ овозможува одличен звук и сообраќајни ажурирања од вашата омилена радио станица
 • Radio CD 40 USB

  • Поврзете го вашиот телефон преку Bluetooth®, USB или Aux-In
  • Пристапете до вашата музика и телефонирајте - со вашите раце секогаш да бидат поставени на управувачот
  • Или слушајте ги вашите омилени песни и албуми со интегрираниот CD-плеер
  • Радиото со опционален DAB+ овозможува одличен звук и сообраќајни ажурирања од вашата омилена радио станица

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Обратете ни се. Со задоволство ќе ви помогнеме!
КРАТКИ ВОДИЧИ И НПП
Најдете практични информации за инфозабавните системи на Opel и НПП.
 
Прирачници за Opel инфозабава
Имате прашање? Пратете ни е-пошта!