Преглед

ВОЗАЧИ НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА НА OPEL

ПРИДОБИВКИ УСЛУГИ ЗА ВОЗЕН ПАРК ОД OPEL

Придобивки од брендот
Opel нуди економични и флексибилни решенија за возен парк кои се прилагодени на потребите на вашиот бизнис, гарантирајќи висококвалитетни возила и одлични услуги.
Одлична мрежна покриеност
Времето е пари - вашето време. И нашата одлична мрежна покриеност осигурува дека секогаш ја добивате целата услуга која ви е потребна со само една посета кај сервисните партнери на Opel.
Ниски опсези и модели за издувувања CO2
Обезбедува одлична економичност на горивото и извонредни нивоа на опрема со ниско оданочување и тековни трошоци - совршени возила за возен парк
Ниски опсези за данок
Opel нуди низа на високо ефикасни модели со ниско издувување на CO 2 , кои исто така ги намалуваат вашите даночни сметки. Опсезите за данок на автомобили се одредуваат со издувувањето на CO 2 и типот на гориво.
Гаранција и помош
Opel возилата доаѓаат со тригодишна гаранција или до 100.000 км. Гаранцијата обезбедува комплетна покриеност и вклучува 24-часовна помош на патот на Opel.

OPEL FLEXCARE.

Чувајте го тоа добро чувство со Opel FlexCare! FlexCare е пригодна програма „сè-во-едно“ за вашиот мир. Ние нудиме поединечни пакети кои вклучуваат пасивна помош, проширена гаранција и сервис.

 

Погледнете ги нашите пакети FlexCare и флексибилно изберете го нивото на покриеност!

ПРОВЕРКА ЗА СЕРВИС OPEL FLEXCARE

Покриеноста на сервисот за вашето возило вклучува:

 • Opel Помош на патот
 • Opel Проверка за сервис
 • OPEL FLEXCARE.

  Чувајте го тоа добро чувство со Opel FlexCare! FlexCare е пригодна програма „сè-во-едно“ за вашиот мир. Ние нудиме поединечни пакети кои вклучуваат пасивна помош, проширена гаранција и сервис.

   

  Погледнете ги нашите пакети FlexCare и флексибилно изберете го нивото на покриеност!

 • Opel, FlexCare, Service Inspection

  ПРОВЕРКА ЗА СЕРВИС OPEL FLEXCARE

  Покриеноста на сервисот за вашето возило вклучува:

  • Opel Помош на патот
  • Opel Проверка за сервис

ЗАПОЗНАЈТЕ ГИ БИЗНИС МОДЕЛИТЕ НА OPEL

Astra Hatchback

ОД 17.413 €
Стилизирана, динамична и иновативна како и секогаш, нашата најефикасна Astra до сега, доаѓа со новата генерација мотори со ниска емисија на CO2 и ниска потрошувашка на гориво.
Стилизирана, динамична и иновативна како и секогаш, нашата најефикасна Astra до сега, доаѓа со новата генерација мотори со ниска емисија на CO2 и ниска потрошувашка на гориво.

Astra Sports Tourer

ОД 17.413 €
Истражете ја новата Opel Astra  Sports Tourer. Автомобилот со примамлив дизајн, иновации водечки во класата и најдобриот германски инженеринг.
Истражете ја новата Opel Astra  Sports Tourer. Автомобилот со примамлив дизајн, иновации водечки во класата и најдобриот германски инженеринг.

Уште повеќе причини да изберете возен парк од Opel

Калкулатор на данок за службено возило
Со нашиот калкулатор на данок за службено возило, можете да одредите во кој даночен опсег спаѓа вашиот автомобил. Автомобилските даночни опсези се одредуваат со издувувањата на CO 2 на вашето возило и типот на гориво. 
ОДИ ДО КАЛКУЛАТОРОТ НА ДАНОК
Калкулатор на бенефиции во натура
Службените возила се бенефиции што подлежат на данок. Пресметајте колку данок ќе треба да платите со нашиот практичен калкулатор на данок за бенефиции во натура.
 
ПРЕСМЕТАЈТЕ ГО ВАШИОТ ДАНОК ЗА БЕНЕФИЦИИ ВО НАТУРА

КОРИСНИ ИНФОРМАЦИИ

Бесплатни тридневни пробни возења
Замислете дека имате цели три дена за да го доживеете беспрекорниот дизајн и врвната ефикасност на новиот германски автомобил пред да го купите. Сега можете.
 
TЕСТ BОЗЕЊЕ
Откријте го Opel Лизинг
Лизинг? Финансирање? Или и двете во исто време? Имаме флексибилни решенија за да ви помогнеме да го добиете автомобилот што го сакате, без да го оптоварите вашиот буџет. SmartBuy од GMAC Bank.
 
ПРИКАЖИ ДЕТАЛИ
Што се бенефиции во натура?
Секогаш кога компанијата му овозможува на вработен непарична бенефиција - како што е службен автомобил кој е достапен за приватна употреба - вработениот треба да плати данок за бенефиции во натура.
 
Пресметајте го вашиот данок за бенефиции во натура
Ако возите службен автомобил, ќе бидете обврзани да плаќате данок на бенефиции во натура. За да пресметате колку, користете го нашиот корисен калкулатор.
 
КОН КАЛКУЛАТОРОТ

КОНТАКТИРАЈТЕ СО ВАШИОТ ДИЛЕР НА OPEL ЗА ВОЗЕН ПАРК