Инфозабава Cascada

CASCADA ИНФОЗАБАВА Откријте ги системите.

НАВИГАЦИЈА.

Navi 950 IntelliLink

 

 • 7-инчен екран во боја - хендзфри навигација
 • Се поврзува со вашиот паметен телефон преку Bluetooth®
 • Преку Bluetooth® или USB пристапете им на вашите плејлисти, гледајте слики и добијте гласно читање на СМС
 • Ако сакате само да слушате музика, поврзете се преку aux-in
 • Со помош на управувачот управувајте со многу функции од вашето радио IntelliLink или едноставно користете го вашиот глас за внес на дестинација
 • Европските мапи за маршрути се претходно инсталирани
 • Радио со опционален DAB+ за одличнен звук и сообраќајни ажурирања

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • Navi 950 IntelliLink

   

  • 7-инчен екран во боја - хендзфри навигација
  • Се поврзува со вашиот паметен телефон преку Bluetooth®
  • Преку Bluetooth® или USB пристапете им на вашите плејлисти, гледајте слики и добијте гласно читање на СМС
  • Ако сакате само да слушате музика, поврзете се преку aux-in
  • Со помош на управувачот управувајте со многу функции од вашето радио IntelliLink или едноставно користете го вашиот глас за внес на дестинација
  • Европските мапи за маршрути се претходно инсталирани
  • Радио со опционален DAB+ за одличнен звук и сообраќајни ажурирања

   

ИНФОЗАБАВА.

Radio CD 600 IntelliLink

 • Поврзете го вашиот паметен телефон со гласовна контрола и Bluetooth®
 • Или поврзете се преку USB или Aux-In
 • Со помош на контролите на вашиот управувач или вашиот глас телефонирајте и избирајте музика хендзфри
 • CD600 исто така содржи CD-плеер и опционално DAB+ 
 • 7-инчниот екран во боја овозможува гласно читање на СМС-пораки, аудио стриминг, управување со музичка библиотека преку Gracenote® и гледање на слики
 • Пристап до радио услугата на Интернет StitcherTM  за широк избор на содржини: политика, бизнис, спорт, новости и забава.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • Radio CD 600 IntelliLink

  • Поврзете го вашиот паметен телефон со гласовна контрола и Bluetooth®
  • Или поврзете се преку USB или Aux-In
  • Со помош на контролите на вашиот управувач или вашиот глас телефонирајте и избирајте музика хендзфри
  • CD600 исто така содржи CD-плеер и опционално DAB+ 
  • 7-инчниот екран во боја овозможува гласно читање на СМС-пораки, аудио стриминг, управување со музичка библиотека преку Gracenote® и гледање на слики
  • Пристап до радио услугата на Интернет StitcherTM  за широк избор на содржини: политика, бизнис, спорт, новости и забава.

РАДИО.

Radio CD 300

 • Поврзете го вашиот телефон преку Bluetooth®, USB или Aux-In за да уживате во плејлистите
 • Пристапете до музиката и телефонирајте хендзфри
 • Графички инфодисплеј
 • Радио со опционално DAB+ за одличен звук и сообраќајни вести
 • Radio CD 300

  • Поврзете го вашиот телефон преку Bluetooth®, USB или Aux-In за да уживате во плејлистите
  • Пристапете до музиката и телефонирајте хендзфри
  • Графички инфодисплеј
  • Радио со опционално DAB+ за одличен звук и сообраќајни вести

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Обратете ни се. Со задоволство ќе ви помогнеме!
КРАТКИ ВОДИЧИ И НПП
Најдете практични информации за инфозабавните системи на Opel и НПП.
 
Имате прашање? Пратете ни е-пошта!