Инфозабава Combo

НОВА COMBO ИНФОЗАБАВА                                                                                                          Откријте ги системите.

НАВИГАЦИЈА.

Multimedia Navi Pro

 • 8-инчен HD екран на допир во боја
 • Радио AM/FM, DAB/DAB+1
 • Европска навигација 3D
 • Вградени гласовни контроли за функциите аудио, телефон и навигација
 • Компатибилно со Apple CardPlayTM2 и Android AutoTM2
 • Аудио стриминг преку Bluetooth® и хендзфри телефонирање3,4
 • Зачувување на 3 кориснички профили за индивидуални фаворити

 

 

1Oпционално

2Apple CarPlayTM е трговска марка на Apple Inc., регистрирана во САД и другите земји. Android AutoTM е трговска марка на Google Inc.

3Компатибилноста и одредени функционалности може да се разликуваат во зависност од видот на уредот и верзијата на оперативниот систем

4Bluetooth® е регистрирана трговска марка на Bluetooth SIG Inc. За компатибилност, проверете на www.url.com

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

АЖУРИРАНИ НАВИГАЦИСКИ МАПИ.

Регистрирајте се на myOpel и преземете ги вашите бесплатни навигациски мапи за Navigation Multimedia Navi Pro!

Сопствениците на Combo ќе имаат значајни придобивки од ажурирањето на мапите на квартална основа, кое во моментот е бесплатно.

 

Регистрирајте се на myOpel, додадете го бројот на шасија на вашето возило во виртуелната гаража и преземете ги најновите навигациски мапи достапни во делот „Понуди“.

 

ИНФОЗАБАВА.

Мултимедија

●  8-инчен екран на допир LCD, 3,5-инчен инфодисплеј во боја за возачот

●  Двоен тјунер

●  Компатибилна со Apple CarPlayTM2 и Android AutoTM3

● Поддршка за задна камера1 (само Combo Van), задна камера со панорамски преглед1 (само Combo Life) и дисплеј Head-up1

● Пренос на глас преку гласовната контрола на поврзаниот телефон

● 2 USB интерфејси

 

 

1Oпционално

 

2Apple CarPlayTM е трговска марка на Apple Inc., регистрирана во САД и другите земји.

 

3Android AutoTM е трговска марка на Google Inc.

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

РАДИО.

Радио

 
 • Радио AM/FM/DAB+1
 • CD плеер1
 • Интерфејс Bluetooth®2 со аудио стриминг и хендзфри телефонирање со пристап до телефонскиот именик и листата на повици
 • Контроли на управувачот1
 • Приклучок USB за полнење и пуштање аудио на мобилен уред

 

1Oпционално

 

2Bluetooth® е регистрирана трговска марка на Bluetooth SIG Inc. За компатибилност, проверете на www.url.com

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Get in touch with us. We´ll be happy to help!
КРАТКИ ВОДИЧИ И НПП
Најдете практични информации за инфозабавните системи на Opel и НПП.
 
Прирачници за Opel инфозабава
Имате прашање? Пратете ни е-пошта!