Инфозабава Cascada

CORSA ИНФОЗАБАВА Откријте ги системите.

НАВИГАЦИЈА.

Navi 4.0 IntelliLink

 • Вградена сателитска навигација
 • Структуриран внес на дестинација (во 1 ред)
 • 7-инчен екран на допир во боја
 • Компатибилно со Apple CarPlay™1 и Android Auto™2
 • Поврзување преку Bluetooth® за хендзфри телефонирање, аудио стриминг и пристап до телефонскиот именик3
 • Радио функција AM/FM
 • Пуштање фотографии и видео преку USB3

 

1Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји. Apple CarPlay може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

2Android е трговска марка на Google Inc. Android Auto може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.android.com 

3Само со компатибилни уреди

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ИНФОЗАБАВА.

Radio R 4.0 IntelliLink

 

 • 7-инчен екран на допир во боја
 • Компатибилно со Apple CarPlay™1 и Android Auto™2
 • Поврзување преку Bluetooth® за хендзфри телефонирање
 • Аудио стриминг и пристап до телефонскиот именик3
 • Радио функција AM/FM
 • Пуштање фотографии и видео преку USB3

 

1Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји. Apple CarPlay™ може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

2Android е трговска марка на Google Inc. Android Auto може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.android.com 

3Само со компатибилни уреди

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • Radio R 4.0 IntelliLink

   

  • 7-инчен екран на допир во боја
  • Компатибилно со Apple CarPlay™1 и Android Auto™2
  • Поврзување преку Bluetooth® за хендзфри телефонирање
  • Аудио стриминг и пристап до телефонскиот именик3
  • Радио функција AM/FM
  • Пуштање фотографии и видео преку USB3

   

  1Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји. Apple CarPlay™ може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

  2Android е трговска марка на Google Inc. Android Auto може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.android.com 

  3Само со компатибилни уреди

РАДИО.

Radio CD 3.0 BT

 • 4 x 20 W и опционален DAB+
 • CD 3.0 BT додава CD-плеер, аудио стриминг преку Bluetooth® и хендзфри телефонски операции
 • USB и DAB+ се опционални
 • Radio CD 3.0 BT

  • 4 x 20 W и опционален DAB+
  • CD 3.0 BT додава CD-плеер, аудио стриминг преку Bluetooth® и хендзфри телефонски операции
  • USB и DAB+ се опционални

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Обратете ни се. Со задоволство ќе ви помогнеме!
КРАТКИ ВОДИЧИ И НПП
Најдете практични информации за инфозабавните системи на Opel и НПП.
 
Имате прашање? Пратете ни е-пошта!