Инфозабава Crossland X

CROSSLAND X ИНФОЗАБАВА Откријте ги системите.

НАВИГАЦИЈА.

Navi 5.0 IntelliLink1

  • Проекција на паметен телефон преку Apple CarplayTM2 и Android AutoTM3
  • 3D европска сателитска навигација
  • Екран во  боја на допир 8”, 3,5-инчен инфодисплеј во боја за возачот
  • Вградена гласовна контрола, читање/одговарање на СМС
  • Аудио стриминг преку Bluetooth®

 

1Oпционално. Компатибилноста и одредени функционалности може да се разликуваат во зависност од видот на уредот и верзијата на оперативниот систем. За да ја проверите компатибилноста на вашиот уред, посетете ги www.apple.com или www.android.com или контактирајте до вашиот дилер на Opel.

2 Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји. Apple CarPlay™ може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

3Android е трговска марка на Google Inc. Android Auto може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.android.com.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

АЖУРИРАНИ НАВИГАЦИСКИ МАПИ.

Регистрирајте се на myOpel и преземете ги вашите бесплатни навигациски мапи за Navi 5.0 IntelliLink!

Сопствениците на Crossland X ќе имаат значајни придобивки од ажурирањето на мапите на квартална основа, кое во моментот е бесплатно.

 

Регистрирајте се на myOpel, додадете го бројот на шасија на вашето возило во виртуелната гаража и преземете ги најновите навигациски мапи достапни во делот „Понуди“.

 

ИНФОЗАБАВА.

R 4.0 IntelliLink

 

  • Интеграција на паметен телефон преку Apple CarPlayTM1 и Android AutoTM2.
  • 7-инчен екран на допир со висока резолуција
  • Беспрекорно поврзување со дигитални уреди3
  • Безжично полнење на вашиот паметен телефон4
  • Хендзфри телефонирање и пристап до слики

 

1 Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји. Apple CarPlay може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

2Android е трговска марка на Google Inc. Android Auto може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.android.com.

³Компатибилноста и одредени функционалности може да се разликуваат во зависност од видот на уредот и верзијата на оперативниот систем. За да ја проверите компатибилноста на вашиот уред, посетете ги www.apple.com, или www.android.com, или контактирајте со вашиот дилер на Оpel.

4Oпционално: Индуктивно полнење само за компатибилни паметни телефони PMA или Qi. 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Обратете ни се. Со задоволство ќе ви помогнеме!
КРАТКИ ВОДИЧИ И НПП
Најдете практични информации за инфозабавните системи на Opel и НПП.
 
Прирачници за Opel инфозабава
Имате прашање? Пратете ни е-пошта!