Инфозабава Insignia

INSIGNIA ИНФОЗАБАВА                Откријте ги системите.

НАВИГАЦИЈА.

Navi 900 IntelliLink

Navi 900 IntelliLink® - врвниот систем за инфозабава нуди:

 • 8-инчен екран на допир во боја
 • Вграден систем за сателитска навигација со 3Д преглед
 • Гласовна контрола
 • Apple CarPlay™1
 • Android Auto™2
 • 4,2-инчен екран во боја во групата инструменти, делумно опционален 
 • Антена-ајкула
 • Опција за CD-плеер
 • Радио функција AM/FM

 

1Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и другите земји. Apple CarPlay може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

2Android е трговска марка на Google Inc. Android Autoможе да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.android.com 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • Navi 900 IntelliLink

  Navi 900 IntelliLink® - врвниот систем за инфозабава нуди:

  • 8-инчен екран на допир во боја
  • Вграден систем за сателитска навигација со 3Д преглед
  • Гласовна контрола
  • Apple CarPlay™1
  • Android Auto™2
  • 4,2-инчен екран во боја во групата инструменти, делумно опционален 
  • Антена-ајкула
  • Опција за CD-плеер
  • Радио функција AM/FM

   

  1Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и другите земји. Apple CarPlay може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

  2Android е трговска марка на Google Inc. Android Autoможе да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.android.com 

ИНФОЗАБАВА.

Touch R 700 IntelliLink

 • Го поврзува вашиот паметен телефон со вашиот автомобил
 • Лесно поврзување преку USB, Bluetooth® или Aux-In
 • Користете ги контролите на управувачот или гласовните команди за да ги контролирате повеќето функции за паметни телефони и радио - хендзфри
 • Брилијантниот 8-инчен екран во боја ви овозможува да го персонализирате вашиот почетен екран или да зачувате до 60 радио станици, песно или дестинации за навигација
 • Радио со опционалноl DAB/DAB+
 • Сакате повеќе? Со звучниот систем Bose Sound ќе го искусите најдобриот квалитет на звук
 • Apple CarPlay™1 беспрекорно и лесно ги интегрира функциите и апликациите на iPhone
 • Извлечете го најдоброто од вашиот телефон Android во вашиот автомобил со Android Auto™2 (вклучувајќи мапи, музика и телефонија)

 

 

1Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и другите земји. Apple CarPlay може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

2Android е трговска марка на Google Inc. Android Auto може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.android.com 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

РАДИО.

Радио R 400

R400 во боја додава уште повеќе карактеристики, вклучувајќи ги контролите на управувачот и можноста за поврзување преку Bluetooth®. Ова овозможува телефонирање со препознавање на гласот од вашиот паметен телефон и аудио стриминг без кабли. Исто така можете да ја пуштате вашата со помош на вградениот CD-плеер.

 

Радио R 300

 • 4,2-инчен инфодисплеј во боја
 • Шест звучници
 • Aux-in и USB
 • Опционален CD-плеер и дигитално радио (DAB/DAB+/DMB-R)
 • Претходно поставените функции вклучуваат: јачина на гласот во зависност од брзината, контрола на звукот и басот
 • Радио R 400

  R400 во боја додава уште повеќе карактеристики, вклучувајќи ги контролите на управувачот и можноста за поврзување преку Bluetooth®. Ова овозможува телефонирање со препознавање на гласот од вашиот паметен телефон и аудио стриминг без кабли. Исто така можете да ја пуштате вашата со помош на вградениот CD-плеер.

   

 • Инфозабава, Insignia, радио, Радио R 300

  Радио R 300

  • 4,2-инчен инфодисплеј во боја
  • Шест звучници
  • Aux-in и USB
  • Опционален CD-плеер и дигитално радио (DAB/DAB+/DMB-R)
  • Претходно поставените функции вклучуваат: јачина на гласот во зависност од брзината, контрола на звукот и басот

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Обратете ни се. Со задоволство ќе ви помогнеме!
КРАТКИ ВОДИЧИ И НПП
Најдете практични информации за инфозабавните системи на Opel и НПП.
 
Прирачници за Opel инфозабава
Имате прашање? Пратете ни е-пошта!